XXL Reclamegroep

Weerdingerkanaal NZ 233, 7831 HS Nieuw-Weerdinge

Welkom bij XXL Reclamegroep

Bij XXL Reclamegroep krijgt u te maken met enthousiaste ervaren mensen die verstand hebben van het vak. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij u uitgebreid kunnen informeren over de verschillen in materialen en toepassingen daarvan. U kunt uw klus met een gerust hart uit handen geven.

U kunt bij ons terecht voor de belettering van (bedrijfs)auto’s, touringcars en aanhangers en het produceren en monteren van gevelreclames. Verder bedienen wij de zakelijke- én particuliere markt met digitale prints op o.a. posterpapier, bisonyl (spandoeken) en zelfklevend vinyl en houden wij ons bezig met textielbedrukking. Daarnaast voert XXL Reclamegroep werkzaamheden uit voor resellers die raakvlakken hebben met het ons werk zoals grafische vormgevers, drukkerijen en winkelinrichters. Deze klanten helpen wij graag wanneer ze niet beschikken over de benodigde apparatuur of know-how, uiteraard tegen gereduceerd tarief!

Met onze hoogwaardige Mimaki apparatuur beschikken wij over grenzeloze groot formaat print en snijmogelijkheden en bieden wij voor iedere opdracht uitstekende beeldkwaliteit in hoge resoluties. Dát en onze keuzes voor materialen van louter A-merken als onder meer Avery, 3M en HEXIS zorgt er voor dat wij u jarenlang plezier van onze producten en diensten kunnen garanderen!

Wij hebben de beschikking over een – verwarmde – werkplaats waarin wij ook vrachtauto’s, kranen en trailers kunnen voorzien van belettering. Uw voertuig wordt altijd met de grootste zorg behandeld!

XXL Reclamegroep is een door SIBON Erkend Signbedrijf.

Nieuwsgierig? Loop eens binnen voor een kop koffie of thee en ontdek of XXL ook iets voor u kan betekenen.

Stuur een e-mail Bel 0591-522651 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf