Sign-Vision Reclame

Witte Paardweg 40, 1521 PV Wormerveer

Sign-Vision Reclame is een ervaren en enthousiast bedrijf van Frans en Jim van Keeken. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Autobelettering
  • Carwrapping
  • Binnen- en buitenreclame
  • Gevelreclame
  • Etalage/raambelettering
  • Raamfolies
  • Wayfinding / parkeerborden
  • Printwerk

Heeft u zelf een specifieke wens als het gaat om een reclame-uiting? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij zijn een flexibel bedrijf met korte lijnen. Wij denken graag met u mee en kunnen zowel grote als kleine opdrachten uitvoeren.

VEEL ERVARING
In 1999 zijn wij met ons bedrijf gestart en wij hebben inmiddels zeer veel ervaring  met allerlei soorten autobelettering, etalage-bestickering, geveldoeken, reclamezuilen, raamfolies, enzovoort.

Wij leveren ambachtelijk werk met hedendaagse technieken.

Precisie is onze visie! Het resultaat moet mooi, goed en strak zijn.

Wij staan voor eerlijke prijzen, snelle service, hoge kwaliteit en zijn graag een betrouwbare partner voor u. Op onze website vindt u een uitgebreide portfolio, zodat u kunt zien wat wij allemaal doen.

GROOT FORMAAT KLEURENPRINTS
Met onze groot formaat eco solvent kleurenprinter kunnen wij op vinyl, fotopapier, canvas, behang en spandoekmateriaal de prachtigste prints afdrukken. De kleur is realistisch en scherp.

We drukken zowel permanente stickers als op removable materiaal. De prints kunnen bovendien worden voorzien van laminaat in glans of mat uitvoering. Dit voorkomt verkleuring en beschadigingen.

Ons groot formaat kleurenprinter maakt gebruik van de Mimaki SS21 inkten en die zijn voorzien van een Greenguard Gold Accredition Certificate. Daarmee voldoet onze printer aan één van de strengste en meest uitgebreide normering ter wereld voor lage emissies van vluchtige organische stoffen (VOS) in de binnenlucht. Met deze inktsoort kunnen wij duurzaam en verantwoord printen en kan dit veilig gebruikt worden in bijvoorbeeld scholen en zorginstellingen.

CONTACT

Sign-Vision Reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Voor advies of een offerte bent u van harte welkom bij ons op de zaak in de Zaanstreek, of wij komen graag bij u langs. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 075-7719942 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf