Pevitext Buitenreclame B.V.

Marconiweg 13a, 3316 AM Dordrecht

Als Pevitext, een veelzijdig en Erkend Signbedrijf, bieden wij al meer dan 30 jaar reclameoplossingen in de regio Dordrecht. Ons dienstenaanbod omvat alles, van autoreclame tot zeefdruk, waaronder belettering, bewegwijzering, drukwerk, gevelreclame, grootformaat printwerk, lichtreclame, reclameborden, stickers, en meer.

Autoreclame is één van onze specialiteiten. Van vrijwel alle typen voertuigen hebben wij de digitale gegevens. Hierdoor kunnen wij, zelfs nog zonder uw auto gezien te hebben, voor elke auto een passende reclame in uw huisstijl ontwerpen en aanbrengen.

Onze freesletters en -logo’s voor gevelreclame hebben een degelijke, luxe uitstraling. Wij leveren ook verlichte acrylaat letters met een dikte van slechts 2,5 cm. Bewegwijzering maken we in alle vormen en maten, van kunststof of aluminium, al dan niet modulair.

We zijn zo breed gespecialiseerd dat we hier onmogelijk alles kunnen opnoemen. Kijk op onze website voor meer informatie, of neem contact met ons op via een van de buttons op deze pagina.

Stuur een e-mail Bel 078-6196072 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf