Marek Reclame Projecten

Kaap Hoornstroom 26, 1271 EL Huizen

Marek is een Erkend Signbedrijf dat al meer dan 25 jaar ervaring heeft in de branche. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van signproducten en reclameuitingen. We maken alles op het gebied van signing, van kleine borden en stickers tot grote gevelreclame en bewegwijzering.

Gevelreclame
Bij Marek kunt u terecht voor alle reclame-uitingen die zich aan de gevel van een winkel of bedrijfspand bevinden. Het kan gaan om uithangborden, naambordjes, lichtreclame, gevelletters, raamstickers of opgespannen doeken.

­­Vlaggen & Banieren
Een bedrukte vlag als eyecatcher op een beurswand of als buitenreclame aan de gevel, het kan allemaal. Met uw eigen logo, een foto of een uniek ontwerp? Wij printen al uw vlaggen en banieren haarscherp full colour op sterk materiaal.  Naast de beste kwaliteit vlaggen en vlaggenmasten leven wij ook handige accessoires voor het goed bevestigen van uw vlaggen.

Muur- & Glasdecoratie
Met folie geven wij uw ruiten, glaspanelen en -puien de uitstraling en doorschijnendheid van geëtst of gezandstraald glas. Daarbij is ook het aanbrengen van individuele decoraties mogelijk. Met behulp van onze computergestuurde snijmachine tot de meest creatieve patronen, reclame en/of logo’s voor glazen wanden, deuren en ramen uitgevoerd worden. De sticker kan zo weer weg zonder lijmresten achter te laten.

Vloerdecoratie
Marek Reklame is ook sterk in vloerdecoratie.  Bijvoorbeeld voor een route in een winkel voor klanten? Of het tonen van een logo of actie op een opvallende plek.  Vloerstickers zijn voor veel verschillende doeleinden te gebruiken. Onze vloerstickers zijn makkelijk te bestellen én te plakken. Ook bieden wij gepersonaliseerde of custom design vinylvloeren. We produceren kamerbrede pvc vloeren, in zowel kleine als grote oplagen.

Waarom kiezen voor Marek?
Marek reclameprojecten kan voor u het gehele proces van ontwerp tot creatie en bevestiging uitvoeren. Wij werken alleen met de beste materialen en vakmensen om u de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. Daarbij hebben we jarenlange ervaring in de signbranche en beschikken over de kennis om uw wensen te realiseren. We staan u graag bij met advies en ondersteuning, van het eerste idee tot de plaatsing van uw signproducten en reclameuitingen.

Contact
Wilt u meer informatie over de diensten van Erkend Signbedrijf Marek Reklame? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via een van de contactbuttons op deze pagina.

Stuur een e-mail Bel 035-5266861 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf