Image-Sign

Handelsweg 26, 8131 XX Wijhe

Wij zijn een full service reclamebedrijf

Sinds 1992 is Image-Sign in Wijhe (gelegen in de provincie Overijssel, tussen Deventer en Zwolle) een vertrouwde partner op het gebied van visuele reclame. Met ons enthousiaste team van twaalf medewerkers werken we voor zowel kleine als grote bedrijven. We maken de meest uiteenlopende beletteringen op onder andere auto’s, reclameborden, gevels, etc.

Mede door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe ontwerp en uitvoering van een reclameopdracht naadloos op elkaar aan horen te sluiten. Onze ontwerpstudio beschikt over de nieuwste technieken om een ontwerp op alle gebieden een uniek en opvallend karakter te geven. De productie hiervan vindt geheel in eigen huis plaats. Wij maken hierbij gebruik van de meest geavanceerde apparatuur. Met de recente aanschaf van een Roland Soljet EJ-640 hebben we zelfs een Europese primeur!

Wat doen wij

Autobelettering is een vorm van visuele reclame met een heel hoge signaalwaarde. Een bedrijfswagen rijdt gemiddeld toch 30 tot 60 duizend kilometer per jaar en wordt al gauw rond de 3 miljoen keer opgemerkt. Van een enkele auto of een compleet wagenpark, van bestelwagen tot vrachtwagencombinatie. Al het denkbare ligt binnen onze mogelijkheden.

Wij zijn ook specialist in het ontwerpen en aanbrengen van gevelreclame. Een bedrijfspand biedt in de meeste gevallen de ideale mogelijkheid voor het uitvoeren van groot formaat reclame uitingen en kan op deze manier uitstekend als visitekaartje fungeren!

Bouwborden bij bouwprojecten, reclameborden bij voetbalvelden, billboards of tentoonstellingsborden bij beurzen. Wij leveren ze in alle vormen en formaten met de door u gewenste afbeelding of tekst. Naast het vervaardigen van de borden, verzorgen wij uiteraard ook de plaatsing/bevestiging.

Niet alleen zijn we sterk in buitenreclame, ook binnen staan wij ons mannetje. Met grote (full color) prints maken wij van bijvoorbeeld een standaard deur een pronkstuk. Of transformeren we een enorme saaie kantoorwand tot een onderdeel van de corporate identity van een bedrijf. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos.

Image-Sign kan ook druk- en printwerk op papier verzorgen. Wij bieden een keur aan mogelijkheden op dit gebied zoals het (voor) bedrukken van onder andere briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, geboortekaartjes, flyers en posters.

Wij krijgen regelmatig de vraag om zo milieuvriendelijk mogelijk te printen en pvc-vrije folie te gebruiken. Hieraan geven wij uiteraard heel graag gehoor!

Image-Sign is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0570-524265 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf