Hendrix Belettering & Reclameproducten B.V.

Fahrenheitstraat 7, 6003 DC Weert

Hendrix Belettering & Reclameproducten, gevestigd in Weert, staat bekend om zijn veelzijdige en artistieke benadering in de signindustrie. Met een toewijding aan vakmanschap creëren we zowel unieke enkele objecten als uitgebreide (re)stylingprojecten. Ons dienstenpakket op het gebied van signing is breed en omvat onder meer:

Interieur – Exterieur – Autobelettering en carwrapping – Lichtreclame – Beursstandontwerp – Bedrijfskleding – Vlaggen en banieren – Grafische vormgeving.

Wij onderscheiden ons door sterke ontwerpen, efficiënte productieprocessen en uitmuntendheid in logistieke coördinatie. Ons team van ervaren grafisch ontwerpers en signmakers werkt nauwgezet uw ideeën uit, van de eerste schets tot de uiteindelijke realisatie.

Maar we bieden meer. Met een breed scala aan productietechnieken en een veelzijdigheid in materiaalkeuze, zijn we in staat om diverse soorten signs en decoraties te vervaardigen. Of het nu gaat om het plaatsen van XL fullcolour decoraties in kantoren en winkels, of het monteren van gevel- en lichtreclame op grote hoogten, ons montageteam is hiervoor uitstekend uitgerust.

Onze diensten strekken zich uit van het beletteren van uw wagenpark en het bedrukken van bedrijfskleding tot XXL-printing. We beschikken over de expertise om op uiteenlopende materialen te printen, zoals vinyl, zeildoek, canvas en diverse display- en wandmaterialen. Creativiteit en ontwikkeling staan centraal in onze service.

Veiligheid is bij ons een prioriteit. We werken volgens de Arborichtlijnen en ons personeel is VCA-gecertificeerd. Als een SI’BON Erkend Signbedrijf, waarborgen we kwaliteit en professionaliteit in onze dienstverlening. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen van topmerken als Avery®, Mactac®, Acrylox® en 3M®.

Daarnaast zetten we ons in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. We werken met milieuvriendelijke materialen zoals hout, metalen, glas en PVC-vrije kunststoffen, en gebruiken XL-printtechnieken met watergedragen inkten voor een geurvrije omgeving.

Een goede samenwerking met onze klanten is essentieel. Daarom nemen we de tijd om u te leren kennen en uw wensen te begrijpen, zodat we een treffend ontwerp en uitvoering kunnen bieden die precies bij uw visie past.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Hendrix Belettering & Reclameproducten nodigt u uit om contact op te nemen voor meer informatie via een van de contactbuttons op deze pagina.

Stuur een e-mail Bel 0495-526686 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf