Airo-flex Reclame & Design

Floridadreef 54, 3565 AM Utrecht

Met een schat aan ervaring in signing leveren wij professioneel advies, creatieve ontwerpen en hoogwaardige reclame- en beletteringsproducten, allemaal onder één dak. Wij zijn uw complete partner en staan klaar om u te assisteren.

Onze belettering kan ook ingezet worden voor tijdelijke promoties, dankzij speciale folies met minder sterke hechting. Uw voertuig wordt beschermd en blijft als nieuw, terwijl uw boodschap opvalt. Ook geven we uw auto terwijl u wacht een exclusieve uitstraling en meer privacy met hoogwaardige folies en in diverse tinten die voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving.

Airo-flex biedt diverse oplossingen voor reclamestickers met hoge attentiewaarde. Onze stickers kunnen groot of klein zijn en zijn geschikt voor langdurig buitengebruik. Ook maken we vloerstickers met beschermend vloerlaminaat, ideaal voor het aanprijzen van producten of het aangeven van routes.

Airo-flex begrijpt het belang van aansluitende gevelreclame. Wij bieden verlichte en onverlichte opties, waaronder lichtbakken en spandoekframes. Wij helpen u ook met vergunningen en goedkeuringen. Voor hoogwaardige banners en vlaggen bent u bij Airo-flex eveneens aan het juiste adres, voor ontwerp tot en met de montage.

Ook op interieurgebied heeft Airo-flex diverse oplossingen, zoals sfeervolle wanddecoratie, effectieve raampresentaties, bewegwijzering en opvallende spandoeken die aansluiten bij uw bedrijf en boodschap. Airo-flex biedt daarnaast interieurfolies om keukenkastjes en deurtjes een nieuwe look te geven. Krasbestendig en met keuze uit diverse kleuren.

Laat Airo-flex u helpen uw visuele identiteit te versterken. U kunt vooraf virtueel zien hoe een ontwerp in uw bedrijf past en wij stoppen pas als u meer dan tevreden bent. Onze jarenlange ervaring zal u exact datgene brengen waarna u precies op zoek bent. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Carwrapping is één van onze specialisaties. Onze deskundige medewerkers hebben uitgebreide ervaring in het inpakken en bestickeren van voertuigen. Met hoogwaardige wrapfolies zorgen wij voor kwaliteit en impact. Of het nu gaat om esthetiek, bescherming of personalisatie, bij Airo-flex maken we uw ideeën werkelijkheid.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via een van de buttons op deze pagina.

Stuur een e-mail Bel 030-6330820 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf