Ecolop BV

Argon 15, 4751 XC Oud Gastel

Ecolop is een Erkend Signbedrijf met al ruim 20 jaar ervaring. Het signbedrijf in Oud Gastel ontwerpt en levert producten voor de herkenbaarheid en veiligheid van een bedrijf. Dat kunnen totaalprojecten zijn, zoals het leveren van bewegwijzering, belijning, noodverlichting, en veiligheidsborden voor een pand met 500 appartementen. Ecolop levert ook kleinschaliger oplossingen, zoals een reclamebord of tien veiligheidsstickers voor een bedrijfshal.

Reclameproducten
Ecolop is specialist in reclameproducten voor grote én kleine bedrijven. Op dit gebied levert het sgnbedrijf reclameborden, stoepborden, gevelreclame, reclamezuilen, reclamestickers. We vervaardigen ook 100% waterdichte kliklijsten voor aan een gevel of wand, waarbij uitingen via een kliksysteem makkelijk te verwisselen zijn.

Duurzame folie
Voor onze plakletters en logo’s maken we gebruik van duurzame snijfolie. Deze is maatvast en glanzend. Ideaal voor op auto’s, boten, ramen en gladde muren. Met deze folie voorzien we diverse ondergronden van tekst, logo, sierlijke lijnen of een pictogram. Ideaal voor professionele en strakke belettering op etalages, boten of auto’s. Elke gewenste vorm kan worden gesneden en omdat de vormen of letters strak worden uitgesneden, is er geen sprake van achtergrondfolie zoals bij andere stickers. De folie wordt gegoten zodat het ook goed aansluit op een gebogen ondergrond.

Bellentableau
Ecolop produceert ook bellentableaus. Zo’n tableau moet duidelijk en gebruiksvriendelijk zijn voor bezoekers. En gemakkelijk aan te passen bij verhuizingen. Een deurpaneel krijgt in veel gevallen een rvs geborstelde look. Onze bellentableaus kunnen in elke gewenste kleur en formaat ontworpen worden.

Innovatie
Ecolop is een modern en creatief signbedrijf dat voor elke vraag een slimme oplossing heeft en open staat voor innovatieve productietechnieken. Zo kunt u er ook terecht voor lasergraveren van promotiemateriaal. Of voor het full colour printen van kwalitatief hoogstaande voorwerpen, ongeacht de vorm. Wat je ook bedenkt, Ecolop maakt het! Van productie tot montage regelen wij het project in eigen beheer: alles onder één dak, met oog voor detail en duidelijke afspraken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan u graag te woord, of u nu belt of mailt. Zie de contactbuttons op deze pagina.

Stuur een e-mail Bel 0165-541949 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf