Duke Design B.V.

Anthony Fokkerweg 14A, 1422 AG Uithoorn

Duke Design is een Erkend Signbedrijf dat voertuigen, boten en interieurs aanpast om ze een unieke uitstraling te geven. We bieden verschillende sign diensten, waaronder:

Auto wrappen: een dunne folie van vinyl wordt over de originele laklaag van je auto aangebracht, waardoor deze een nieuwe kleur of afwerking krijgt. Bijkomend voordeel is dat wrappen van een auto extra bescherming biedt tegen krassen, steenslag en andere schade.

  • Auto wrappen: een dunne folie van vinyl wordt over de originele laklaag van je auto aangebracht, waardoor deze een nieuwe kleur of afwerking krijgt. Bijkomend voordeel is dat wrappen van een auto extra bescherming biedt tegen krassen, steenslag en andere schade.
  • Boot wrappen: een folie wordt over de laklaag van je boot aangebracht om deze te beschermen en een nieuwe look te geven. We werken uitsluitend met de speciaal voor boten ontwikkelde films. Deze films zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren in mat, satijn en hoogglans.
  • Ruiten tinten: de autoruiten worden verduisterd om privacy te bieden en de inzittenden te beschermen tegen UV-straling. Het blinderen van de auto duurt gemiddeld twee uur. U kunt bij ons in de showroom wachten onder het genot van een kop koffie of u kunt de auto op een later tijdstip ophalen
  • Belettering: Duke Design is ook sterk in belettering van trailers, bakwagens en aanhanger, om het te personaliseren of voor reclamedoeleinden. Te denken valt aan een full colour belettering of snijteksten waardoor het goed wordt gezien op de weg en door (potentiële) klanten.
  • Interieur wrappen: meubels, muren, deuren en andere oppervlakken in je huis of bedrijf worden voorzien van een folie om ze een nieuwe look te geven.

Waarom Duke Design?

  • We zijn een door SIBON Erkend Signbedrijf, wat betekent dat we voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
  • Onze medewerkers zijn ervaren en gespecialiseerd in het leveren van de beste resultaten.
  • We bieden een breed scala aan diensten.

Contact
Meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op via een van de contactbuttons op deze pagina.

 

Stuur een e-mail Bel 029-7548670 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf