Docenten in training

In de komende twee weken nemen 17 docenten van MBO-signmakeropleidingen de moeite om naar het hoofdkantoor van Avery Dennison in Oegstgeest te reizen voor een speciale kennis- & vaardigheidstraining folieverwerken. Een initiatief vanuit de organisaties SI’BON en de VSBN om de docenten in sign in de gelegenheid te stellen meer kennis van ons vakgebied te verkrijgen zodat zij optimaal voorbereid voor de klas kunnen staan. Voor deze training stelt Avery Dennison haar trainingsfaciliteit beschikbaar, hebben wij Spandex Benelux B.V. bereid gevonden op te treden als sponsor en dragen de VSBN en SI’BON de rest van de kosten.

 

De intentie is om samen met de leveranciers ook trainingen op ander vakgebied te gaan verzorgen. Immers, hoe beter de docent bekend is met de materie van het vak sign, hoe meer de leerlingen signmaker op de MBO-school het vak straks zullen verstaan.

 

Mochten er vanuit de aangesloten leveranciers of signmakers suggesties zijn om (gezamenlijk) deze activiteiten uit te breiden, dan bij deze het verzoek dit bij het secretariaat te melden.