Erkend Signbedrijf Neggers Reclame in Etten-Leur voorzag zeven filialen van No Label in Nederland binnen en buiten van signing. Het gaat om filialen in onder andere Haarlem, Den Haag, Rotterdam en Maastricht.

In de winkels is altijd dezelfde look & feel gecreƫerd met dezelfde basiselementen en materialen. Er is gebruik gemaakt van verlichte en onverlichte peesframes in diverse afmetingen en dikte. Op houten panelen zijn mat zwart gespoten rvs letters geplaatst, op de muur is gewerkt met matzwarte 8 mm dikke acrylaat freesteksten. Op etalageramen zijn vinylteksten geplaatst.

De signs buiten zijn onverlicht of verlicht, en worden of naar voor of naar achteren uitgelicht. Bij de gevelreclame zoals op de foto in Leidschendam is typoLite FS gebruikt. Vanwege de natuurstenen ondergrond is er voor gekozen om deze te plaatsen op een op kokerconstructie die is gespoten in de kleur van de gevel. De dubbelzijdige acrylaat lichtbak is door Neggers Reclame gelaserd en verlijmd; de constructie en verlichting komen van IP Lichtreclame.