ZWF

De Marne 126A, 8701 MC Bolsward

Eén adres voor al uw reclame.

ZWF is een allround reclamebureau uit Bolsward dat is opgericht in 2005. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke speler in Friesland op het gebied van reclame, internet en sign. Ons team bestaat uit 16 werknemers die samen elke reclame-uiting voor binnen en buiten realiseren. Concepten worden door ons zorgvuldig uitgewerkt tot inspirerende huisstijlen. Deze worden vervolgens doorgevoerd in websites, autobeletteringen, kleding en andere artikelen voor promotionele doeleinden.

Wij ontwerpen niet alleen reclame-uitingen, maar alles wordt ook nog eens in-house geproduceerd. Ons uitgebreide machinepark bevat onder andere prijswinnende Fine-Art printers, een freestafel, lamineermachine en kledingpersen. Doordat alle producten binnenshuis worden gecreëerd kan er snel geschakeld worden tussen de verschillende afdelingen met als resultaat dat wij hoge kwaliteit, snelle service en maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig kunnen garanderen.

In 2012 hebben wij deze krachten gebundeld met de oprichting van Photogifts.nl. Onze webshop waarin wij foto’s op diverse materialen, zoals hout, canvas, aluminium en dibond, aanbieden. Sindsdien mogen wij ons één van de grootste producenten en leveranciers van fotoprints noemen.

ZWF: uw reclamebureau in Friesland

Door de kennis en ervaring die wij hebben opgedaan uit de reclame- en signwereld te combineren met de web- en marketingstrategieën versterken wij alle facetten binnen ZWF. Hierdoor blijven wij voorop lopen in de ontwikkeling van nieuwe producten en (print)technieken. Dit heeft geresulteerd in het behalen van titels als Beste Koop volgens de ‘Nationale Foto op Hout Test’. Daarnaast is onze foto op canvas door vergelijkingswebsite VergelijkCanvas als beste getest vanwege de mooie contrasten en realistische kleuren die perfect overeenkomen met die van de originele digitale foto.

Na het succes van Photogifts.nl zijn er meerdere onderdelen opgezet. Met Pictureon.nl bieden wij bedrijven en fotografen de mogelijkheid om eenvoudig ons unieke bestelsysteem te integreren in hun eigen website. Daarbij bieden wij ook de mogelijkheid om dit bestelsysteem naar wens te personaliseren met eigen producten, opties en vormgeving.

Kortom, ZWF is geen bedrijf dat stil blijft zitten. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kansen zodat wij ons kunnen blijven ontwikkelen binnen de reclamewereld.

ZWF is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0515-572490 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf