Zichtbaar

Gildeweg 31, 4383 NJ Vlissingen

Wij zijn Zichtbaar.
En jij?

Als totaalpartner in sign, reclame en interieur helpen we onze klanten letterlijk met het zichtbaar maken van hun bedrijf op de meest uiteenlopende manieren. Daarin zijn we graag betrokken; van het eerste adviesgesprek tot de montage van het eindproduct. Je kunt bij ons overal voor terecht; een logo aan de gevel, een fotoprint op de muur, het veranderen van kozijnkleur of een opvallende belettering van je wagenpark.

Die betrokkenheid vinden we belangrijk. Niet alleen bij klanten, maar ook bij elkaar. Klanten, medewerkers, leveranciers; we nemen de tijd voor onze relaties… Juist omdat we in een tijd leven waarin alles steeds sneller moet. Betekend dat dan dat we langzaam en inefficiënt zijn? Absoluut niet! Onze drive om kwaliteit te leveren maakt dat we onze tijd juist gebruiken om een goed advies te geven, om met elkaar te sparren en gedachten uit te wisselen op proces- en productniveau.

Dàt is pas Zichtbaar.

Dat kwaliteit bij ons voorop staat zie je terug in onze producten en materialen, maar onderstrepen we ook graag met het keurmerk waarmee we door SI’BON gecertificeerd zijn. Het is voor ons een extra motivatie om de kwaliteit hoog te houden en voor jou een zekerheid wanneer je je bedrijf zichtbaar wilt maken.

Met inmiddels 26 werknemers en 4 locaties in Zuidwest Nederland zijn we altijd dichtbij onze klanten. Klaar om te helpen en onze handen uit de mouwen te steken! Het lijkt wel in ons DNA te zitten; een team van ambitieuze, creatieve en veelzijdige signspecialisten. Echte ‘aanpakkers’ en met volle focus op jou als klant, het product en vanzelfsprekend het resultaat. Met een veelzijdig en breed aanbod, eigen productiemogelijkheden en korte communicatielijnen is geen vraag voor ons te gek. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze gerealiseerde projecten om een indruk te krijgen van wat we doen.

Zullen we samen jouw onderneming beter zichtbaar maken?

Zichtbaar is een door SIBON Erkend Signbedijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0118-417170 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf