Xpon

Lelystraat 57 I, 3364 AH Sliedrecht

Xpon is een reclamebureau uit Sliedrecht. Wij leveren reclame in de breedste zin van het woord. U kunt bij ons terecht voor opdrachten van een kleine sticker tot en met het verzorgen van een complete gevelreclame of het creëren van een nieuwe huisstijl en deze doorvoeren in de gehele organisatie, ook op de gevel en op het wagenpark. Wij zijn echte vakmannen en vinden daarom de kwaliteit van onze producten en diensten erg belangrijk. Wij werken dan ook uitsluitend met materialen van gerenommeerde merken.

Ons uitgangspunt is dat wij gaan voor een langdurige samenwerking. Hierdoor hebben wij een netwerk met veel vaste klanten op kunnen bouwen. Binnen onze bedrijfsvoering vinden wij de klantbinding dan ook erg belangrijk. Wij denken daarom graag met u mee en ontzorgen u vanaf het ontwerp tot en met de montage. Wij zijn flexibel en kunnen vrijwel altijd snel schakelen.

Zoals al eerder genoemd zijn onze werkzaamheden erg divers. Zo verzorgen wij complete gevelreclames van het ontwerpen tot en met het monteren. Daarnaast verzorgen wij ook belettering op op auto´s, boten, ramen en dergelijke. Dit kan gaan van een kleine sticker op een ruit tot de belettering van een machine of een complete vrachtwagen. Daarnaast kunnen wij uw voertuig, aanhanger, boot of machine ook van een gedeeltelijke of volledige wrap voorzien. Wij gaan graag samenwerkingen aan met reclamebureaus die de productie en montage uitbesteden.

Xpon is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de buttons hieronder!

Stuur een e-mail Bel 085-2500060 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf