Wrapaholic

Voorerf 44-15, 4824 GM Breda

Het carwrappen van een voertuig is niet weggelegd voor iedereen. Veel praktijkervaring in combinatie met het nodige inzicht is vereist om uw voertuig op de juiste wijze te wrappen met het beste resultaat en de mooiste afwerking. Daarom bent u bij Wrapaholic aan het goede adres!

Wrapaholic

Wrapaholic is hèt bedrijf voor carwrapping te Breda. Kort door de bocht: wij transformeren auto’s. Of het nu een andere kleur is, een carbon wrap of een complete print. Niets is ons te gek en graag willen wij u helpen met het realiseren van uw wensen!

Nieuwste techniek

Bij Wrapaholic staan wij niet stil. Omdat wij midden in de markt staan weten wij wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van carwrapping. U moet dan denken aan techniek, materiaalgebruik en trends. Hierdoor zullen onze adviezen altijd up-to-date zijn en wordt uw auto afgewerkt met behulp van de nieuwste technieken. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij waar we over praten!

Dealerships

In Nederland en België hebben wij diverse dealerships. Kijk welke dealership bij u in de buurt ligt om de kwaliteit te krijgen die u van ons kunt verwachten. Neem contact op met Wrapaholic om doorverwezen te worden naar de dichtstbijzijnde dealership.

Onze portfolio

Neem eens een kijkje in onze portfolio. Zo krijgt u een indruk van de kwaliteit die wij leveren en wat u van ons kunt verwachten wat betreft carwrapping. Het is bij ons mogelijk om elk soort voertuig van een wrap te voorzien, van auto’s tot aan motoren!

Autoruiten tinten en velgen montage

Naast carwrapping is het ook mogelijk om uw autoruiten te laten tinten in de diverse soorten tinten en kleuren die wij kunnen leveren. Daarnaast kunt ook gelijk nieuwe velgen laten monteren mocht u dit willen.

Contact

Wrapaholic is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Heeft u vragen of wilt u een aanbieding van ons? Graag denken wij met u mee, om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen! Neemt u vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Tot ziens bij Wrapaholic!

Stuur een e-mail Bel 076-5620405 Bezoek onze website

Ons specialisme:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf