Vizio B.V.

Moorland 4, 5688 GA Oirschot

VIZIO the sign company

Verbazingwekkend mooie dingen maken in sign & print. Als verlengstuk van de ontwerper. Dat doen we bij VIZIO. De juiste sfeer creëren. Zorgen voor een goed gevoel bij klanten, bezoekers en medewerkers. Onderscheidend. Bijzonder. Opvallend. Herkenbaar. En vindbaar. Wij zijn VIZIO.

Als ‘3M Select Graphic Provider Gold’ zijn wij aangesloten bij een selecte club verwerkers van diverse kwaliteitsmaterialen en hoogwaardige folies. Voor de advisering over en de verwerking van deze materialen zijn onze medewerkers uitvoerig getraind en opgeleid om er zorg voor te dragen dat in de keten van productie tot eindproduct alle schakels sterk zijn, met een uitstekend eindresultaat als gevolg.

Wij printen op de HP570 en de HP R1000. Neem gerust een kijkje op onze website, hierop staan al onze producten en diensten. Wij maken graag een afspraak met u, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

VIZIO is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0499-551444 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf