vandeReclame

Jan Evertsenweg 26, 3115 JA Schiedam

Inventariseert, bedenkt, ontwerpt en realiseert op het gebied van signing, restyling en print

VandeReclame is in 1990 begonnen als klassiek beletteringbedrijf en sindsdien uitgegroeid tot specialist in signing, vormgeving en restyling. Actief in heel Nederland voor grote, middelgrote en kleine profit of non-profitorganisaties. We leveren vakwerk af zonder losse eindjes. Zorgen dus voor het complete traject: van idee tot en met montage op locatie. Zorgen ook voor verrassende oplossingen door actief en creatief mee te denken en pas tevreden te zijn als we uw glimlach zien. Meer uit uw euro halen: daar is het ons om te doen.

Digital Signage

Digital Signage biedt uw bedrijf of organisatie een nieuwe en bijzonder veelzijdige vorm van communicatie. Het is geschikt voor gebruik op vrijwel elke locatie zowel binnen als buiten. De hardware bestaat uit diverse formaten beeldschermen en zuilen. De software waarmee maatwerk kan worden geproduceerd, bestaat uit een uitgebreid en flexibel content management systeem. Daarmee is het mogelijk een groot aantal beeldschermen op afstand te managen, te actualiseren en te regisseren.
Bij ons kunt u desgewenst terecht voor een deelproductie of voor het complete traject: van techniek tot en met content.

Wij onderscheiden ons door:

– in een vroeg stadium met de klant mee te denken,

– stil te staan bij de vraag áchter de vraag van de klant,

– onverwachte oplossingen/ideeën te presenteren

– en het realiseren van unieke producties.

Door slim combineren van de disciplines en kennis binnen het bedrijf zijn we in staat om verrassende en unieke oplossingen te presenteren of het nu gaat om signing, restyling of print voor binnen en/of buiten.

vandeReclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf.

Wilt u meer informatie?

Neemt u dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 010-2733326 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf