Van Strien Print & Sign

Argon 39, 4751 XC Oud Gastel

Bij Van Strien Print & Sign zijn wij trots te mogen zeggen dat wij tot de beste Print & Sign bedrijven van Nederland en België behoren. Met onze expertise in groot drukwerk, gevelreclame en (vracht)autobelettering leveren we van ontwerp tot afwerking producten van hoogste kwaliteit. Ons machinepark telt meer dan 15 grote machines, waaronder een indrukwekkende printer van 5 meter, en we zijn trots op ons team van 20 toegewijde medewerkers.

Al meer dan 50 jaar zijn we actief in de signbranche, en door de jaren heen hebben we aanzienlijke ervaring opgebouwd in het werken met de juiste toeleveranciers en merken. Dit stelt ons in staat om hoogwaardige producten en machines aan te bieden tegen marktconforme prijzen. Ons portfolio omvat unieke projecten zoals het inpakken van stadions in Antwerpen, het wrappen van treinen, en het leveren van diensten aan lokale ondernemers zoals bakkers en schilders.

We staan ook bekend om onze bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. We werken met diverse materialen zoals hout, metalen, glas en PVC-vrije kunststoffen, en onze XL printtechnieken met watergedragen inkten zorgen ervoor dat er geen onaangename geurtjes vrijkomen, wat een groot voordeel is in elke omgeving.

Een van onze sterke punten is het creëren van sterke designs, efficiënte productieprocessen en een sterke logistieke organisatie. Ons montageteam is bekwaam in het aanbrengen van XL fullcolourdecoraties in zowel kantoren en winkels als het monteren van gevel- of lichtreclame op grote hoogte, altijd met een focus op veiligheid volgens de ARBO-richtlijnen. Onze medewerkers zijn bovendien in het bezit van een VCA-diploma.

Voor ons is een goede samenwerking met onze klanten essentieel, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. We brengen niet zomaar een offerte uit, maar streven naar een persoonlijke kennismaking en het afstemmen van onze diensten op uw specifieke wensen en ideeën.

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website, waar u meer kunt ontdekken over onze producten en projecten. Voor meer informatie of het bespreken van mogelijkheden, kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons ook bereiken via een van de buttons op deze pagina.

Van Strien Print & Sign is een door SIBON Erkend Signbedrijf. 

Stuur een e-mail Bel 0165-535637 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf