Van Straaten

Schipholweg 939, 2143 CE Boesingheliede

Visual Brand Excellence

Professioneel, flexibel èn snel; welkom bij Van Straaten. Als u graag opvallende reclame wilt maken, dan treft u het! Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van printmedia. En we kunnen niet alleen veel, het kan ook groot – heel groot!

Bedrukte steigerdoeken, groot formaat prints, reclamemasten, maar ook bijvoorbeeld vlaggen of de aankleding van winkels. U vraagt, wij draaien. Op enorme machines die vrijwel alles kunnen realiseren wat u maar kunt bedenken. Perfect, tot in de puntjes afgewerkt volgens uw huisstijl.

Indrukwekkende reclame, waar niemand omheen kan

Van Straaten is niet zomaar een printproductiebedrijf, maar richt zich op merkbeleving door middel van visuele communicatie. Daarbij zijn wij vooral actief in vier segmenten: evenementen, interieurarchitectuur, retail/instore communicatie en standbouw. Wereldwijd. In Boesingheliede beschikken wij over 6.500 vierkante meter productiehallen en vier Experience Centers, maar daarnaast hebben wij verkoopkantoren in Duitsland en de Verenigde Staten. Wij zijn sterk in het toepassen van geprint textiel en gebogen frames. Onze kracht is dat we heel veel mooie dingen kunnen realiseren, overal ter wereld.

U vindt ons werk in winkels door heel Europa. Visual storytelling, wereldwijd, dat is wat we doen. Op de grootste evenementen ter wereld komt u ons tegen, van Las Vegas tot Singapore. U ziet onze oplossingen in kantoren en op beursvloeren. Rijdt u langs een grote gevelreclame? De kans is groot dat deze door van Straaten is ontwikkeld.

Van Straaten is een familiebedrijf en met het oog op de toekomstige generatie willen we het beste. Om die reden is bij ons duurzaamheid een speerpunt. Onze kantoren en productiehallen zijn volledig CO2-neutraal. Door het hele pand beschikken wij over LED-verlichting. Onze energie wordt milieuvriendelijk opgewekt met behulp van zonnepanelen en onze eigen energiecentrale. Bij Van Straaten gebruikten we als eerste op water gebaseerde inkten en gebruiken we al bijna 10 jaar geen solvent inkt meer. En daar waar milieuvriendelijke alternatieven voor de te gebruikten print media aanwezig zijn, hebben wij ze in het assortiment.

Van Straaten is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 023-5551861 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf