Van Dongen Reclame

Röntgenweg 7, 2408 AB Alphen aan den Rijn

Goed opvallen als bedrijf? Erkend Signbedrijf Van Dongen Reclame zorgt ervoor. Dat doen we met belettering, binnenreclame, gevelreclame en standbouw.

Met veel plezier en een scherp oog voor grafisch design zetten we ons dagelijks in voor onze klanten. Dankzij verschillende opleidingen en achtergronden hebben we een brede kennis en een ruime hoeveelheid aan ervaring tot onze beschikking. We onderscheiden ons graag dankzij onze persoonlijk aanpak met alle aandacht voor onze klant.

Belettering
Bij ons kun je voor voertuig belettering terecht van ontwerp tot aan montage. We brengen beletering aan op (bedrijfs)voertuigen, van personenauto tot truck met trailer. Dat kan om een enkele wagen gaan, maar om een complete fleetwrap. In plaats van folie kunnen wij uw voertuigen ook voorzien van magneetstickers. Verder verzorgen wij gevelbelettering, raamfolie en interieurfolie.

Buitenreclame
Voor buitenreclame hebben wij diverse oplossingen. Zo produceren wij reclameborden die kunnen worden uitgevoerd in uiteenlopende weersbestendige materialen. Er kan bijvoorbeeld  direct op worden geprint, of er komt een met UV-inkt geprinte outdoorsticker op. Voor gevelreclame bieden we uiteenlopende opties, van gevelbelettering, stoepborden, vlaggen en spandoeken tot opvallende lichtbakken. Je kunt je eigen ontwerp aanleveren, maar we gaan net zo graag in onze studio aan de slag om een ontwerp te laten maken.

Binnenreclame
Ook voor binnenreclame hebben wij een breed aanbod aan reclameborden in verschillende materialen (trespa, polystyreen of acrylaat). Of een eenvoudig op te vouwen bord van kanaalplaat.

Decorbouw
Van Dongen Reclame onderscheidt zich ook met decorbouw op diverse terreinen. We leveren maatwerk voor onder meer kermisattracties, evenementen en foodtrucks.  Denk daarbij aan bestickering van de attractie; luxe gedrukte folders, ter promotie; borden met veiligheidsregels; prijsbordjes; bedrukte vlaggen en bouwhekdoeken, om de achterkant van je attractie af te schermen en pvc-pasjes als toegangsbewijs.

Drukwerk en website
Onze eigen ontwerpstudio maakt ook uw huisstijlontwerp op maat, dat behalve op briefpapier en vistitekaartjes ook kan worden uitgevoerd in tal van kantoorartikelen. Toe aan een nieuwe website of webshop die er top uitziet en goed functioneert? Ook daar zijn we goed in.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Van Dongen Reclame te bieden heeft? Neem dan contact net ons op via een van bovenstaande knoppen.

Stuur een e-mail Bel 0172-419661 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf