Van der Pol Bedrijfskleding & Reclame

Wijksestraat 1e, 4261 TV Wijk en Aalburg

Van der Pol Bedrijfskleding & Reclame staat garant voor originele en moderne bedrijfskleding en creatieve reclame.
Wij bieden u het totale pakket: uw medewerkers goed gestyled en uw bedrijf zichtbaar en herkenbaar. Wij zorgen ervoor dat alles klopt, zodat de uitstraling van uw bedrijf en uw medewerkers perfect op elkaar aansluiten.

Opvallende en creatieve reclame voor optimale zichtbaarheid
Ieder oppervlak, ieder object en iedere ruimte is een middel om uw bedrijf en boodschap onder de aandacht te brengen. Van autobelettering en wrappen tot reclameborden, muurstickers en behang tot gevelreclame, vlaggen en spandoeken en grootformaat prints, wij verzorgen het graag voor u.

Alles onder één dak
Zo blijven de lijnen kort en kunnen wij onze flexibiliteit en uitstekende kwaliteit garanderen.

Afspraak is afspraak
Onze garanties onderstrepen dit en bieden u de zekerheid dat u kiest voor topkwaliteit in zowel product als service.

Persoonlijke aandacht
Eerlijk en persoonlijk, van advies tot levering, dat vinden wij belangrijk. Wij denken graag met u mee, ook buiten ons reguliere aanbod. Geen wens is ons te gek, wij staan voor u klaar.

Gemak, geen zorgen
Als u wilt denken wij graag met u mee om het product te vinden dat perfect bij u en uw bedrijf past. Vanaf het bedenken van het concept tot plaatsing, wij verzorgen het graag en goed.

Professioneel team
Wat belangrijk is voor u, is belangrijk voor ons. Ons ervaren en professioneel team staat voor u klaar. Altijd vriendelijk, enthousiast en met persoonlijke aandacht. Daar kunt u op rekenen.

Kwaliteit
Topkwaliteit waar u op kunt vertrouwen. Zowel in onze producten als in onze service. Gaat er toch iets mis of bent u niet geheel tevreden? Wij staan voor u klaar.

Van der Pol Bedrijfskleding & Reclame is een door SIBON Erkend Signbedijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0416-696924 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf