Van der Burgt Reclame B.V.

Havenweg 37B, 4905 AA Oosterhout

Maak kennis met Van der Burgt Reclame

Van der Burgt Reclame BV is gespecialiseerd in reclame-beletteringen. Met enthousiasme, creativiteit en flexibiliteit leveren wij producten en diensten op maat.

Naast 35 jaar expertise in de sign branche beschikt Van der Burgt Reclame BV over een scala aan technieken, kennis en materialen om uw bedrijf visueel te laten spreken. Wij kunnen u een passend advies bieden voor allerlei reclame-beletteringen.

Omdat er uitsluitend wordt gewerkt met kwaliteitsmaterialen, kunnen wij een optimaal product realiseren: XXL Fullcolor muurprints, logo’s of eenvoudige tekst. Bijna alles is mogelijk en wordt in onze eigen studio en werkplaats vervaardigd.

Wij denken met u mee over een ontwerp of uw wensen.

Heeft u nog geen logo en zou u een nieuw logo willen laten ontwikkelen? Dat kan bij Van der Burgt Reclame.
Een compleet nieuwe huisstijl behoort ook tot de mogelijkheden. Uw huidige huisstijl kunnen we eventueel ook opfrissen met een uitstraling van deze tijd.

Neem gerust een kijkje op onze website, hierop staan al onze producten en projecten. Wij maken graag een afspraak met u, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Van der Burgt Reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons bovenin.

Voor een oriënterend gesprek of een ontwerp voorstel maken wij graag een afspraak.

Stuur een e-mail Bel 0162-452083 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf