VAN AS print & sign B.V.

Maroastraat 8, 1060 LG Amsterdam

Maak kennis met VAN AS print & sign

Het bedrijf is opgericht in 1965 en uitgegroeid van professioneel foto-vak-laboratorium naar een digitaal grootformaat printbedrijf/signbedrijf. VAN AS print & sign in Amsterdam bestaat uit een groep van 15 gedreven print professionals.

Wij beschikken over state-of-the-art LED UV printers met hoge output. Uitermate geschikt voor projecten zoals grote gevel- en steigerdoeken, interieur aankleding met wall paper en smart POS solutions zoals vloerstickers, raamstickers, static paper en metal paper.

Ook het samenstellen van POS pakketten en per vestiging uitleveren is mogelijk.

VAN AS print & sign is sinds 2014 lid van Grafiplaza en verzorgt voor deze groep van connected companies de digitale productie van Abri’s, posters, signing en direct op plaat print producties.

Wat doen wij

Wij zijn de uitvinders van het groot formaat printen en wij kunnen tegenwoordig in bijna elk (extreem groot) formaat een afbeelding leveren. Voor een XL-print van 16 x 5 meter draaien wij ons hand niet om. Zeker als men bedenkt dat wij over printers kunnen beschikken die wel 600 m² per uur kunnen printen. Dus wil men een bisonyl doek van 110 x 60 meter, dan kunnen wij dat in een korte tijd leveren en ook nog ergens verantwoord monteren.

Als signbedrijf beschikken wij over organisatietalent en kunnen wij grote projecten goed handelen. Want er komt veel bij kijken om bijvoorbeeld van 50 winkels het interieur ‘even’ te restylen. In de winkel mag de chaos van de ombouw immers maar van korte duur zijn.

Met de passie om verschillende soorten materiaal met elk hun eigen waarde toe te passen, kunnen wij allerlei signs en fraaie decoraties industrieel vormgeven en vervolgens ook plaatsen. Daarbij vraagt deze laatste discipline naast vakmanschap ook om veilig werken conform de ARBO-richtlijnen. Veel van onze productiemedewerkers en met name onze buitenmonteurs beschikken dan ook over een VCA-diploma en veiligheidscertificaten als ‘Veilig werken met een hoogwerker’.

Ook voor producten in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is men bij VAN AS print & sign aan het juiste adres. Wij werken met hout, metalen, glas en PVC-vrije kunststoffen. Ook beschikken we over XL printtechnieken met watergedragen inkten. Door dat laatste zijn er ook geen onaangename luchtjes, wat zeker in een pand een verademing is.

Contact

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit, maar maken graag eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

VAN AS print & sign is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 020-6690809 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf