TVE Sport B.V.

Pearl S. Buckstraat 2, 5491 DG Sint-Oedenrode

Maak kennis met TVE Sport

TVE Sport biedt een ruim assortiment aan team- & bedrijfskleding. Speciaal ontworpen in onze studio en met een eigen uitstraling door professioneel maatwerk. Sinds 1980 is TVE, gevestigd in Sint-Oedenrode, gespecialiseerd in zeefdruk en digitaal printen. Deze jarenlange ervaring staat voor topkwaliteit en bijna onbegrensde mogelijkheden.

Gestart als specialist voor kleding die gedragen wordt bij sporten als wielersport en motorsport. Op een gegeven moment leverde TVE Sport ook voetbal, korfbal, tennis en hockey shirts. Uiteindelijk groeiden we door tot allround specialist in sport- en bedrijfskleding.

Bent u als bedrijf, instelling, vereniging of ZZP’er op zoek naar een betrouwbare partner om uw eigen identiteit een professionele uitstraling te geven? Dan bent u bij TVE Sport aan het juiste adres.

Als allround textielleverancier met tevens een eigen ontwerp-, snij- en confectieafdeling zijn wij flexibel en bieden wij de mogelijkheid om bij zowel kleine als grote aantallen toch maatwerk te leveren.

Sublimatie-printtechnieken

TVE Sport past als leverancier/producent van sportkleding voor het aanbrengen van afbeeldingen en teksten vaak sublimatie-printtechnieken toe. Een druktechniek die door ons veel wordt toegepast bij kleding op basis van polyester. Hiervoor hebben wij een indrukwekkende kalander, waarmee de inkt van de full color prints met warmte in de vezels van textiel (open poriën) laat vloeien. Het confectioneren kunnen wij ook in eigen atelier.

De gehele productie van promotionele kleding hebben wij in eigen huis. Daarvoor beschikt TVE Sport over een compleet eigen productiehal. We hebben een modern machinepark. Tevens hebben we  kwalitatieve en comfortabele stoffen voor de kleding. Hiermee biedt TVE Sport een totaalpakket op het gebied van visuele uitstraling.

TVE Sport is gelieerd aan TVE Reclameproducties dat een totaalconcept levert op het gebied van visuele communicatie voor onder andere retail, bedrijven en instellingen. Van vlaggen, banners, textielprints, textielframes, displays, raambelettering en stickers tot XL prints, full colour panelen en gevelreclame.

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit, maar maken graag eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

TVE Sport is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0413-476420 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf