TVE Reclameproducties B.V.

Marie Curiestraat 10, 5491 DD Sint-Oedenrode

Reclameproductie & totale visualisatie

TVE Reclameproducties is gevestigd in het Brabantse Sint-Oedenrode. We leveren een totaalconcept op het gebied van visuele communicatie voor onder andere retail, bedrijven en instellingen. Gevelreclame, raambeletteringen, interieuraankleding, full color panelen en textielframes met fraaie afbeeldingen (eventueel verlicht). Maar ook displays, vlaggen/banners en bedrijfskleding. Kortom: van stickers tot XL prints. Naast visuele communicatie verzorgt TVE ook interieurbouw en outdoor lichtreclame.

Als full service leverancier biedt TVE alles op het gebied wat te maken heeft met de uitstraling van uw winkel, showroom, instelling, pand of bedrijf. Van idee tot ontwerp en van product-realisatie tot montage. TVE staat niet voor niets voor Totale Visuele Expressie!

Ombouwen of het restylen van bijvoorbeeld bedrijfsvestigingen/filialen, zijn bij ons aan de orde van de dag

We nemen daar alles voor uit handen: design, visualisatie, produceren, montage en dus zelfs het inmeten & intekenen. TVE kan de gehele organisatie van de complete projecten voor de opdrachtgever uit handen nemen. Een belangrijke toegevoegde waarde van TVE. Gemakshalve melden wij ook wel dat de logistiek van een project ons organisatietalent is. Tijdens zo’n proces is het namelijk belangrijk om naast ontwerp & productie alles op het juiste moment en op de juiste plaats krijgen.

Met 40 medewerkers en een indrukwekkend machinepark wordt er naar gestreefd alles in eigen huis te produceren. Een breed scala aan printers (waaronder een Agfa Tauro en een Agfa Titan), sublimatie-apparatuur, een speciaal ontwikkelde snijmachine voor textiel, een confectie-atelier, een aluminium werkplaats en een ontwerpafdeling. Deze zijn allen gehuisvest in een prachtig pand waar recent nog een nieuwe productiehal aan is toegevoegd. We hebben drie showrooms, want de klant moet eenvoudig elk product met eigen ogen kunnen zien, is onze visie.

TVE Reclameproducties is gelieerd aan TVE Sport, een allround specialist in sport- en bedrijfskleding. Gestart als specialist voor kleding die gedragen wordt bij sporten als wielersport en motorsport is TVE Sport op een gegeven moment ook voetbal, korfbal, tennis en hockey shirts gaan beleveren.

Bedrijfsfilm

Met trots presenteren wij u onze nieuwe bedrijfsfilm! In de film is onder andere te zien hoe wij u volledig kunnen ontzorgen. Het one-stop-shopping-concept staat centraal.

Contact

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij maken graag kennis met u om vervolgens samen met u tot een visueel idee en wensen met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

TVE Reclameproducties is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0413-476420 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf