Tri-Display B.V.

Antillen 31, 7333 PE Apeldoorn

Wie zijn wij

Welkom bij Tri-Display BV. Ruim 30 jaar houden wij ons bezig met het ontwerpen en produceren van displaymaterialen. Hierbij kunt u denken aan toonbank-, floor-, etalage–displays en schapoplossingen.

“Unieke productpresentatie door eenvoud”

Werkwijze

Samen met de klant werken wij aan een nieuw concept voor een display. Na richting te hebben bepaald, gaan we aan de slag. Afhankelijk van de wens van de klant starten we met het maken van een tekening of model. Uitgangspunt is een display te ontwikkelen die qua uitstraling en duurzaamheid past bij het te presenteren product. Steeds wordt gelet op de produceerbaarheid en daardoor een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Zoals we altijd zeggen: “Het is eenvoudig ingewikkelde displays te bedenken, maar voor eenvoudige displays is meer nodig”. Wij hebben een eigen ontwerpstudio en productie, zodat de levertijden kort zijn.

Bedrijfsfilosofie

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn ons ervan bewust dat het goed bedienen van een klant een langdurige en duurzame relatie tot gevolg kan hebben en zullen dit blijven nastreven. Hierbij gaan we ervan uit dat elke opdracht weer een nieuwe uitdaging is om in brede zin weer iets moois tot stand te brengen. Wij geloven in eigen kracht en komen vanuit dat idee tot unieke en daardoor vernieuwende ideeën.

Na ruim 30 jaar in het vak, weten we wat nodig is om op te vallen. Het maken van de beste displays en het mooiste winkelmateriaal zit bij ons in de genen. Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer en samen met ons creatieve team pakken we elke uitdaging aan.

Tri-Display is een door SIBON Erkend Signbedijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 055-5410141 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf