TintTotaal

Isolatorweg 34, 1014 AS Amsterdam

Bent u op zoek naar voertuigreclame, bedrijfsreclame, raamfolie, bewegwijzering, beurs & promotieartikelen of interieur(re)styling? Dan bent u bij TintTotaal aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Westpoort. Vlakbij vele invalswegen, Station Sloterdijk en de Metro. We werken door heel Nederland.

TintTotaal heeft zich gespecialiseerd in binnen- en buitenreclame. Hierbij kunt u denken aan autobelettering, gevelreclame, grootformaat prints en carwrapping. Maar ook voor bewegwijzering, blinderen, raamfolies, interieurtoepassingen en creative signing concepten kunt u bij ons terecht. Bij het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van deze onderdelen nemen wij de huisstijl evenals de communicatiebehoefte van de opdrachtgever als referentiepunt.

De kracht van TintTotaal is het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van unieke communicatie- dragers die moeten bijdragen aan de herkenbaarheid uw organisatie.

Dankzij onze marketingachtergrond begrijpen we wat u nodig heeft. We vertalen uw wensen in een prachtig eindproduct. Precies volgens uw wensen en eisen maken we werk van uw reclameboodschap. Vakkundig en binnen de deadline, ook ’s avonds of in het weekend!

In onze studio treft u een team vol specialisten

Vakbekwame DTP-ers, vormgevers en ontwerpers die de wensen van bedrijven en particulieren omtoveren tot een digitaal ontwerp. Bestaande ontwerpen die aangepast moeten worden met de juiste vaardigheden en inzicht. Maar ook een idee dat volledig ontwikkeld wordt tot een succesvol ontwerp gebeurt allemaal in de studio. Om ontwerpen goed, effectief, stijlvol en doelgericht te maken zijn de nieuwste technieken uiterst van belang. Dit alles treft u in de Design studio van Tinttotaal!

TintTotaal is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zakendoen en betekent dat wij in de praktijk hebben bewezen dat wij een bonafide en professioneel bedrijf zijn zodat u zeker bent van kwaliteit.

Wilt u meer informatie? Schroomt u vooral niet om contact met ons op te nemen via de buttons onderin, wij geven u graag een advies toegesneden op uw specifieke situatie.

E X T R A   N I E U W S

Nieuw: reflecterende carwrap IllumiNITE Wrap folie

Dit is een fantastisch nieuw product in ons assortiment, wij zijn er zo enthousiast over! Deze nieuwe reflecterende carwrap IllumiNITE Wrap folie van Arlon is een printmedia, dus full colour ontwerpen kunnen erop geprint worden. De lichte delen reflecteren het meest en de donkere delen reflecteren minder, waardoor je ook heel leuk met het design kunt spelen zoals onze studio ook heeft gedaan met deze Mercedes Vito die we hebben gewrapped voor Stichting Dutch SoccerskillZ Academy / Coerver Coaching. Als extra hebben we de lampen gesmoked en de voorruit geblindeerd met de zeer spannende Ultra Chameleon folie. De full colour reflecterende wrap is ook voorzien van een beschermend laminaat, in dit geval de Arlon 3220 clear gloss laminaat.
Zo valt je autoreclame ook in het donker op!

Door te spelen met de donkerte van kleuren in de print op deze reflecterende cast folie kun je hele gave effecten bereiken die bijna 3D opvallen ‘s avonds, zoals bij dit ontwerp de witte logo’s, het gras en het effect bij de voetbal omdat die kleuren licht zijn en de rest van de print donker, en het knalt er extra uit op deze zwarte bestelbus.

Van reflecterende belettering naar reflecterende wrap.

Reflecterende belettering kenden we al, dit wordt contour gesneden uit een hele stugge, dikke folie die je ook vaak ziet als contourmarkering op vrachtwagens zodat je de omtrek goed kunt zien in het donker. Nooit eerder was er een reflecterende folie die dun en soepen genoeg is om een hele auto mee in te pakken ofwel te wrappen; dat gaat natuurlijk niet met een stugge, dikke folie. Arlon ontwikkelde met de IllumiNITE Wrap een uniek product wat we de komende tijd zeker vaker gaan inzetten!

Wil je meer informatie over deze reflecterende carwrap IllumiNITE folie of wil je ook een gaaf design laten maken door onze studio? Neem dan gerust contact op.

Stuur een e-mail Bel 020-6813206 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf