Thoka Reclame B.V.

Industrieweg 43D, 3361 HJ Sliedrecht

Thoka Reclame is sinds 1986 een reclame- en productiebedrijf in de provincie Zuid Holland gevestigd in Sliedrecht in de regio van Dordrecht, Rotterdam, Gorinchem en Breda.

Reclame/Sign is het visitekaartje voor elk bedrijf. Thoka Reclame is hiervoor ingericht om uw bedrijf beter te laten opvallen bij uw doelgroep. Reclame die 24/7 opvalt.

U kun bij ons terecht voor sign, reclame, print en grafische producten zoals onder andere ontwerp, autobelettering, carwrappen, gevelreclame, lichtreclame, stickers, bouwborden, reclamezuilen, spandoeken, printwerk, sublimatie, textielbedrukking en nog veel meer.

Daarbij verzorgen wij ook met ons eigen team de volledige montage. Op deze manier kunnen wij u als klant volledig ontzorgen van ontwerp tot realisatie.

Wist u dat autobelettering een van de goedkoopste vormen van reclame is?
De auto is namelijk 7 dagen per week 24 uur per dag zichtbaar.

Voor ons staat kwaliteit bovenaan de agenda. Om deze reden is Thoka Reclame aangesloten bij SI’BON, de brancheorganisatie voor gekwalificeerde en onderscheidende signbedrijven in Nederland en Belgie. Wij hebben dan ook HET keurmerk “Erkend Signbedrijf” dat staat voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zakendoen.

Komt u gerust bij ons langs of neem contact met ons op via thoka.nl, per mail op info@thoka.nl of per telefoon op 0184-421940.

Een van onze collega’s staat u graag te woord. Op afspraak kunnen wij ook bij u langskomen.

Thoka Reclame b.v. is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0184-421940 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf