The Sign Creator B.V.

Steenoven 6b, 5626 DK Eindhoven

Welkom bij The Sign Creator

The Sign Creator bv is een dynamisch bedrijf met gezamenlijk meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van reclames.

U bent welkom bij ons voor een ”eenvoudige” snijtekst tot en met een compleet restylingsproject met o.a. full colour prints, LED lichtreclame, freesteksten en reclamezuilen.

Met onze kennis van zaken staan wij u graag terzijde voor een verantwoorde uitstraling van uw bedrijf!

Ontwerp

De ontwerp/beletteringsafdeling is voorzien van een moderne brede full colour printmachine, een lamineermachine om de prints te verduurzamen en een snijplotter. Dit alles wordt aangestuurd door krachtige computers welke voorzien zijn van diverse print- en tekenprogramma’s. Door onze ervaring kunnen wij de ontwerpen zodanig functioneel maken dat ze in onze productiehal technisch te produceren zijn.

Productie

Onze vakmensen hebben vele jaren ervaring en een dosis aan kennis opgebouwd. In de productiehal bewerken wij allerlei soorten materialen om tot een verantwoord eindproduct te komen. Ons machinepark zorgt ervoor dat wij (bijna) alle bewerkingen zelf kunnen uitvoeren.

Installatie

Plaatsing, aansluiten en eventueel integreren van de door onze vakmensen geproduceerde reclames wordt gedaan door onze VCA-gecertificeerde buitenmonteurs. Door een juiste planning en gedegen voorwerk kan de installatie snel en vakkundig gerealiseerd worden.

Service en onderhoud

Uw reclames hebben onderhoud nodig, ook al zijn ze voorzien met LED-verlichting. Storingen kunnen wij snel en vakkundig voor u oplossen en vaak op route.

Neem gerust een kijkje op onze website, hierop staan al onze producten en projecten. Wij maken graag een afspraak me u zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

The Sign Creator is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via de buttons bovenin.

Stuur een e-mail Bel 040-2090104 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf