The Letterfreak B.V.

Andries Copierhof 1f, 3059 LM Rotterdam

THE LETTERFREAK, SIGN, DESIGN, STUDIO, WALLDECORATORS

Bent u op zoek naar een vorm van reclame in de regio van Rotterdam, dan bent u bij The Letterfreak aan het juiste adres. The Letterfreak is gelegen in het centrum van Rotterdam in de buurt van De Meent. Rotterdam is gelegen in de regio van Schiedam, Vlaardingen, Hillegersberg, Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk Barendrecht, Zwijndrecht, Oud-Beijerland en Spijkenisse.

Wij verzorgen ook dibond fotopanelen die we na de lambdaprint afwerken met liquid gloss (kunsthars). De mooiste fotoafwerking die er is en het geeft een mooie glossy en luxe uitstraling. We werken met fotografen en kunstenaars samen zodat we altijd iets moois en creatiefs kunnen maken voor de klant. Ook met uw eigen foto’s kunnen we dit doen. Zelfs bewerken met 22K bladgoud, verf, glitters en andere materialen is een mogelijkheid. Dus voor iets moois aan de muur bel even met ons of kom langs in onze schitterende showroom!

The Letterfreak is een flexibel, creatief en allround signbedrijf dat is aangesloten bij SI’BON, de brancheorganisatie voor signbedrijven. Zodoende is zij dan ook gecertificeerd middels het keurmerk “Erkend Signbedrijf”. Een erkenning waar wij sinds 1993 met ons team naartoe hebben gewerkt. Wij denken mee met de klant van ontwerp tot montage zodat wij met u tot het beste eindresultaat komen. Wij streven samen met de klant naar de beste prijs/kwaliteit verhouding.

The Letterfreak is door heel Nederland werkzaam en komt dan ook graag bij u langs om uw bedrijf beter op de kaart te zetten. Afstanden zijn voor ons niet relevant.

The Letterfreak is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via de buttons onderin als u uw bedrijf zichtbaarder wilt maken voor uw doelgroep middels een nieuwe dan wel aangepaste uitstraling.

Stuur een e-mail Bel 010-4121643 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf