Systemline B.V.

Basicweg 9, 3821 BR Amersfoort

Systemline is een Erkend Signbedrijf in Amersfoort. Er is een grote kans dat je op Schiphol en Eindhoven Airport het werk van Systemline tegenkomt, want System-Line is dé leverancier van alle reclame-uitingen op de luchthavens. Het bedrijf werkt met binnenfolie, buitenfolie, privacyfolie en sfeerfolie.

Een afbeelding in hoge resolutie krijgt een lichtgewicht aluminium frame voor een strakke en mooie uitstraling. De frames kunnen op maat gemaakt worden in onverlichte en led-verlichte uitvoeringen. Ze zijn dan ook geschikt voor elke toepassing en locatie. Is een campagne afgelopen, dan kan de uiting op elk moment vervangen worden door een andere uiting.

Recycling
Met onze nieuwe manier van recyclen krijgt een campagne die niet meer gebruikt kan worden weer nieuw leven. Sommige van onze doeken zijn gemaakt van materiaal dat heel goed te recyclen is. Ondertussen hebben we doeken die voor 60% uit petflessen bestaan.

Het ‘nieuwe’ materiaal heeft de volgende eigenschappen:

  • UV geprint high-quality PVC doek
  • B1 gecertificeerd en goedgekeurd door REACH guidelines
  • Voorzien van een speciale bovenlaag die kleur intensiteit garandeert voor 5 jaar.
  • De toegepaste inkt is goedgekeurd door Nordic Swan en Greenguard.
  • De inkt  is vrij van schadelijke stoffen als VOC (volatile organic compound; vluchtige organische stoffen). Deze stoffen hebben een sterke geur en kunnen makkelijk bij kamertemperatuur verdampen.
Stuur een e-mail Bel 033-4560969 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf