Smid Media Solutions

Baileybrugweg 3e, 4941 TB Raamsdonksveer

Smid Media Solutions is een full-service Print Management bedrijf  en reclamebureau dat alles levert op het gebied van drukwerk, printwerk en digitale media. Door onze hoge kwaliteit, flexibiliteit, service en grote diversiteit aan producten zijn wij uw ideale partner voor al uw communicatie-uitingen. ‘Wij kunnen alles!’ Dat is het eerste wat we zeggen als organisaties vragen waar wij voor staan. Op het gebied van bedrukken en reclame kunnen en doen we dan ook letterlijk alles. We ontzorgen onze klant op elk gebied.

U kunt het niet gek zo bedenken of wij regelen het. Van het wrappen van een volledig wagenpark, de complete aankleding van evenementen tot een signing van uw bedrijfspand. Ook verzorgen we een nieuwe huisstijl of regelen LED-schermen en complete promotiepakketten en 3D hologram reclame. De opdrachten die organisaties doorgaans bij ons neerleggen, zijn groot en ingrijpend. Dat beschouwen we als een heel groot compliment. Onze klanten weten dat hun complexe projecten bij Smid Media Solutions in goede handen zijn. Ook werken veel klanten graag met een centrale partij die alles voor hen regelt en uit handen neemt. Die centrale partij is Smid Media Solutions: Een Print Management bedrijf en reclamebureau.

Smid Media Solutions bestaat sinds 2009. Wij werken met ervaren krachten die met passie werken aan de mooie uitdagingen die opdrachtgevers ons dagelijks voorleggen.

Smid Media Solutions is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0162-510681 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf