Slot Reclame

Nijverheidsweg 2A, 1785 AA Den Helder

Welkom bij reclamebedrijf Slot Reclame!

Op een creatieve en veelzijdige wijze reclame maken, die haar doel bereikt. Dit alles op een innovatieve, professionele, klantvriendelijke manier en gebaseerd op inmiddels 37 jaar ervaring. Dat is waar ons bedrijf voor staat.

Wij bieden een scala van mogelijkheden in hoogwaardige kleur en kwaliteit. Een prachtige full colour poster op de muur van een kantoor. Een doorzichtige raamdecoratie als onderbreking of sfeermaker op een grote raampartij. Een spandoek of rollbanner bij een presentatie. Of een verlicht full colour leddoek als getoond in onze showroom. Slechts enkele reclamemogelijkheden op het gebied van de full colour en in elk formaat leverbaar.

Bewegwijzering

Bewegwijzering binnen een bedrijf is praktisch, maar soms ook gerelateerd aan verplichte richtlijnen. Handig voor klanten en relaties, die bij uw bedrijf op bezoek komen, maar ook onmisbaar in openbare gebouwen als bijvoorbeeld scholen. Door middel van een goede bewegwijzering vinden de mensen hun weg in het gebouw. Voorbeelden hiervan zijn nummering van lokalen, pictogrammen voor wc, trappen e.d., verwijsborden, deurborden en gevarenbordjes. De producten op dit gebied variëren van praktisch tot design in diverse prijsklasse.

Onze expertise op dit gebied is ruimschoots aanwezig en wij adviseren u graag. Ook op locatie.

Wat te denken van licht & led reclame? Wilt u uw bedrijf een extra opvallend tintje geven op het gebied van reclame, dan is deze vorm van lichtreclame aan te raden. Keuze uit diverse lichtbakken voor binnengebruik, verlichte infozuilen of een verlicht textieldoek in een frame aan uw muur. Het gebruik van ledverlichting maakt deze vorm van reclame duurzaam. In onze showroom kunt u ons verlichte textieldoek bewonderen. Mocht u in de avonduren onverhoopt langs ons bedrijf rijden zult u zien dat deze blikvanger een mooie vorm van reclame is.

Slot Reclame is een door SIBON Erkend Signbedijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

 

Stuur een e-mail Bel 0223-669300 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf