Signalo

De Marowijne 11, 1689 AR Zwaag, Nederland Zwaag

Wie zijn we?

Bij Signalo vind je een stel plakkers die heel serieus zijn in het maken van mooie dingen. Ons eigen geautomatiseerde machinepark helpt ons hierbij al een heel eind op weg, maar de helft van het werk blijft handwerk. Daarom houden we altijd een oogje in het zeil of alles volgens onze hoge standaard verloopt en zijn we ervaren in het netjes afwerken van alle producten. Of het nu gaat om het afwerken van een plaat, het borduren van een polo of het wrappen van een auto, precisie is ons ding.

Al meer dan 30 jaar maken wij de mooiste dingen voor kleine en grote bedrijven.
Je kunt bij ons terecht voor het laten maken van stickers, voor het laten bedrukken of borduren van kleding, het maken en leveren van borden en het plakken van autoreclames, trailers, bakwagens en vrachtwagens (en nog heel veel meer). En alles kan bij ons al vanaf 1 stuk!
Signalo is een all-service signbedrijf, wij zijn flexibel en we hebben een breed aanbod van diensten en producten. Zoals het gezegde luidt, goed gereedschap is het halve werk, daar geloven wij echt in. En bij ons is kennis en ervaring de andere helft van het werk en kunnen we altijd iets moois neerzetten.

Wat doen we?
Wij ontwerpen, plotten, pellen, printen, lamineren, plakken, zagen, graveren, laseren, bedrukken, borduren, wrappen en monteren jouw logo.
Je kunt bij ons terecht voor ontwerp, of productie of advies, maar ook voor het hele pakket of delen ervan. Heb je zelf een logo maar nog geen autoreclame-ontwerp, no problem! Wij verzorgen volgens jouw wens het ontwerp, kunnen dit produceren en plakken. Alles in eigen werkhal en in eigen beheer.
Wil je ook gelijk een banner en kleding laten borduren? We matchen de kleuren en zorgen dat alles er netjes uitziet.
En wil je, net als 90% van onze klanten, alles voor een bepaalde deadline hebben? We doen er alles aan om binnen de gestelde tijd alles gereed te hebben. Door onze flexibiliteit en eigen productie kunnen we snel schakelen en leveren.
Kortom, we hebben een breed aanbod, kunnen snel leveren, zijn thuis in productie op maat en leveren altijd hoogwaardige kwaliteit.

Benieuwd? Stuur ons een mail met je wensen en je hoort snel van ons!

Stuur een e-mail Bel 0229-210603 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf