SignWise B.V.

Hendrik Figeeweg 5J, 2031 BJ Haarlem

In Haarlem gebeurt het!

Bij SignWise worden de meest innovatieve en spraakmakende producten op het gebied van visual branding ontworpen. Of het nu gaat om een verlichte 3D gevelreclame, op maat gemaakte lichtconstructies, neon led beelden, of de gehele bewegwijzering binnen en rondom uw pand. Wij denken mee vanaf het concept tot aan de montage om signs van een hoog kwaliteitsniveau te realiseren.

Binnen ons bedrijf beschikken wij over een creatieve afdeling waar de ontwerpen worden uitgewerkt én een werkvloer van 900 m². Hierop zijn wij met behulp van ons eigen machinepark in staat de door onze klanten gevraagde producten in eigen beheer te produceren.

Hierdoor zijn wij zeer flexibel en kunnen wij als onze klant in de fase ‘gisteren had het af moeten zijn’ verkeert, altijd anticiperen zonder afhankelijk te zijn van een derde partij.

In een goede retailomgeving voelt een klant zich prettig en wordt geprikkeld om aankopen te doen. Met de nieuwste technologieën en apparatuur maken wij ideeën werkelijkheid. We doen dat voor ontwerpbureaus die met hun tekeningen naar ons toekomen, maar we zijn er ook niet vies van om zelf ontwerpen te maken. Voor grote winkelketens is meestal het gehele concept al uitgewerkt en zorgen wij voor de technische details, zodat er productie kan worden gedraaid.

Met onze technische expertise zijn wij ook in staat om specials zoals high tech lichtconstructies te bedenken, die productietechnisch ook daadwerkelijk uitvoerbaar zijn. De speciale verlichting maken we van verschillende materialen; naar wens van de klant van hout met metaal tot kunststof en stof.

Wij zijn een stel ‘vakidioten’ bij elkaar,

die – naast onze diverse producten die we op maat ontwerpen, produceren en monteren – maar al te graag bezig zijn met het bundelen van onze kwaliteiten voor het ontwikkelen van bijzondere producten. Dat maakt ons werk extra leuk en vormt een manier waarop wij onze creativiteit kwijt kunnen en verder kunnen ontwikkelen. We combineren design met functionaliteit.

Signwise houdt van design. Sterker nog: Signwise is design! Neem ons nieuwe pand bijvoorbeeld: overal staan unieke meubels die we zelf hebben ontworpen en gemaakt. Of het nu een strak mat wit bureau is, of een loodzware lunchtafel vervaardigd van blank staal en houten steenschotten. Bij ons op kantoor zitten getalenteerde creatieveling die zo’n beetje alles kunnen ontwerpen en in de werkplaats maken de beste meubelmakers deze ontwerpen werkelijkheid.

Wij bedenken en produceren creatieve oplossingen voor visual branding. Kwaliteit gaat boven alles en een tevreden klant is de beste ambassadeur voor een bedrijf. Pas als onze klant tevreden is, zijn wij dat ook!

SignWise is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail 023-5483344 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf