Sign Activation

Keulenaar 8-10, 3961 NM Wijk bij Duurstede

OVER ONS

Sign Activation is opgezet door Thomas van Rooijen, tevens de oprichter van Wrap Solutions. Inmiddels hebben wij al 7 jaar ervaring in de Sign branche en hebben wij genoeg kennis in huis om alles aan te bieden. Sign Activation is gevestigd in Wijk bij Duurstede en zit dus midden in Nederland waardoor wij flexibel en snel kunnen werken. Vanaf oktober 2016 hebben wij een nieuwe vestiging waarin wij konden uitbreiden.Wij zijn dit jaar goed gestart met de aankoop van een nieuwe Ford Transit bedrijfsbus om bij u op locatie te komen. In de zomer van 2017 hebben wij een grote stap gemaakt met de aanschaf van een HP Latex printer (groot formaat printer), Laminator en een Summa plot machine. Hiermee kunnen wij de productie van vrijwel alles zelf doen. Met onze nieuwe vestiging, printruimte en bedrijfsbus zijn wij helemaal klaar om u te helpen!

OVER WRAP SOLUTIONS

Wrap Solutions is op 1 oktober 2014 gestart met als hoofddoel het wrappen van auto’s, keukens, boten en alles waar ook maar een vraag naar was. Op het moment dat er ook aanvragen binnen kwamen voor gevelreclame, promotie, window advertising en voertuig belettering wisten wij dat we gingen uitbreiden. Om onze klanten alles te kunnen bieden hebben wij Sign Acitivation opgezet, waar Wrap Solutions nu onderdeel van uitmaakt.

Sign Activation is een door SIBON Erkend Signbedijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 06-34333081 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf