Schokker Producties

Fûgelsang 16, 8403 BA Jonkersland

Wij zijn Schokker Producties, een creatief allround signbedrijf met passie voor het vak. Al meer dan 40 jaar werken wij met veel plezier aan binnen- en buitenreclame, beletteringen van voertuigen, interieur en nog zoveel meer. Creativiteit zit in ons bloed en wij gaan dan ook graag nieuwe uitdagingen aan.*

Door onze ervaring hebben wij veel kennis over ondergronden en materialen. Hierdoor kunnen wij altijd een passende oplossing of advies geven op jouw vraag. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen en produceren onze producten van A tot Z in eigen huis waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen voor ons werk.

Doordat wij onze eigen producten produceren kunnen wij creatieve en originele ideeën uitwerken en gebruik maken van oneindig veel materialen. Wij printen bijvoorbeeld ook op hout, dibond en acrylaat. Met ons eigen machinepark kunnen wij ontwerpen in iedere gewenste vorm en grootte uit snijden.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Wij maken gebruik van zogenoemde “groene” materialen, zoals pvc-vrije producten, printers met een Greenguard certificaat en gerecyclede materialen.

*Van interieur tot exterieur wij verzorgen het allemaal!*

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op! We bespreken graag alle mogelijkheden.

Schokker Producties is een door SIBON Erkend Signbedijf.

* * * E X T R A   N I E U W S * * *

Printing Wonderland is een 400 vierkante meter grote print-experience die op de Sign & Print Expo 2022 in Gorinchem stond. Met veel trots hebben wij deze stand geproduceerd voor Probo die één doel heeft: printprofessionals het podium bieden dat zij verdienen. De stand hebben we gebouwd met De Inhaker, een multifunctionele tool, die zichzelf wederom bewijst als breed inzetbaar.
https://www.sign.nl/signnieuws/printing-wonderland-maakt-indruk/

Stuur een e-mail Bel 0513-464100 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf