RPO Rebema BV

Aan de Fremme 15, 6269 BK Margraten

WIE ZIJN WIJ – RPO Rebema

In 1974 is Reklame Rebema opgericht, Reklame Rebema was een van de eerste reclame bedrijven in de regio. In 1984 is RPO Signmakers opgericht, RPO Signmakers is na 25 jaar overgenomen door de huidige eigenaar Philippe Schreurs. 2 jaar later was de overname van Reklame Rebema een feit en na de overname in 2013 is de nieuwe naam RPO Rebema geworden. 2 Sterke namen in de Limburgse Signbranche die de handen in elkaar slaan en als één van de grootste signmakers in Limburg verder gaan.

In 40 jaar is natuurlijk veel gebeurd, auto’s werden destijds nog met de hand beschilderd. Computers werden nog niet gebruikt en dus kwam er veel handwerk aan te pas. Reclameschilderen is een uitgestorven begrip geworden, uiteraard zijn wij met de technologische evolutie meegegaan.

RPO Rebema is een ‘all-round’ reclamebedrijf.

U kunt bij ons terecht voor autobelettering, gevelreclame, drukwerk en XL-printing. Maar ook voor bewegwijzering, spandoeken, sponsorborden en nog veel meer.

Als signbedrijf beschikken wij over organisatietalent en kunnen wij grote projecten goed handelen. Want er komt veel bij kijken om bijvoorbeeld 100 auto’s in korte tijd te beletteren.

En wil men bij RPO Rebema gewoon een auto laten wrappen, dan kunnen wij dat natuurlijk ook. In mat, glanzend, metallic, carbon of met een print (graphic). Het kan allemaal want wij zijn specialist in het aanbrengen van zelfklevende folie.

Ook op het gebied van verlichten en aanlichten zijn wij een expert. Werden er jaren geleden veel buitenreclames van neon voorzien en grote lichtbakken van tl-balken, tegenwoordig passen wij ook veel led techniek toe als lichtbron. Met leds kunnen wij heel flexibel met het ontwerp zijn en er relatief eenvoudig besturingssystemen aan koppelen waardoor wij ook op kleur kunnen aansturen.

Met de passie om verschillende soorten materiaal met elk hun eigen waarde toe te passen, kunnen wij allerlei signs en fraaie decoraties industrieel vormgeven en vervolgens ook plaatsen. Veel van onze productiemedewerkers en met name onze buitenmonteurs beschikken dan ook over een VCA-diploma en veiligheidscertificaten als ‘Veilig werken met een hoogwerker’.

Onze klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit bedrijven in het MKB in de regio Maastricht / Heuvelland.

RPO Rebema is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 043-4581828 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf