Rosenboom Reklame B.V.

Turfstekerstraat 30, 1431 GE Aalsmeer

Rosenboom Reklame bv is een signbedrijf wat zich bezighoud met voertuigreclame / in- en outdoor reclame / carwrapping / gevelreclame / winkelreclame. Daarnaast is Rosenboom Autoschade gespecialiseerd in het schadeherstel van personenwagens t/m vrachtwagens. Ook beschikken wij ook over spuitcabines waar we ook industrieel kunnen spuiten zoals lichtbakken, borden, kunstprojecten etc.

Rosenboom Reklame is uw reclame en schadeherstel bedrijf in de regio. Ons unieke concept zichtbaar mooier, onzichtbaar beter geeft een meerwaarde voor uw bedrijf.

ZICHTBAAR MOOIER

De beste, goedkoopste en dus de aantrekkelijkste reclame is de reclame die anderen voor je maken. Rosenboom Reklame weet dat al sinds 1956.

Een door ons bedrijf goed uitgevoerde reclame voor uw product is namelijk ook onze reclame. De impact daarvan is voor beide groot, want onze reclame bevindt zich voornamelijk op en langs de weg, in de lucht, op het water en zelfs in uw winkel of bedrijfspand.

ONZICHTBAAR BETER

De uitbundige veelkleurigheid van Rosenboom Reklame staat in schril contrast met het onopvallende maar niet minder belangrijke werk van Rosenboom Autoschade. Hier wordt alles in het werk gesteld om uw voertuig te herstellen bij schade naar de oorspronkelijke vorm (en waarde). Onze schadeafdeling beperkt zich niet alleen tot personenwagens, maar is ook gespecialiseerd in het herstellen en/of overspuiten van vrachtwagens.

CARWRAPPING

Een fantastische vorm van voertuigreclame, en nog betaalbaar ook. Rosenboom Reklame is gespecialiseerd in het aanbrengen van allerhande folies met prachtige effecten.

Neem gerust een kijkje op onze website, hierop staan al onze producten en projecten. Wij maken graag een afspraak met u!

Rosenboom Reklame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0297-325637 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf