Replica4U

Ninovesteenweg 82, B-9320 Erembodegem

UW RECLAME IS ONS VAK.

Dat is onze slogan en die maken we elke dag waar.

REPLICA4U of verkort R4U, was oorspronkelijk een zeefdrukbedrijf, opgericht door Lutz De Mulder in 1991.
In de loop der jaren werd aan het zeefdrukken vaarwelgezegd en werd er voor gekozen om digitaal verder te gaan.
In 2013 gingen de huidige zaakvoerders Gunther Jacobs en Pascal Schoukens in vennootschap met het voormalige REPLICA en werd de 4U bijgevoegd aan de merknaam.
4U als referentie voor de samenwerking tussen Lutz, zijn vrouw Els en de twee nieuwe zaakvoerder en alsook als verwijzing dat we ons 100% inzetten op service gerichte activiteiten.
Het reeds bestaande fundament met als hoofdklant MediaMarkt, werd vanaf dan ‘full force’ uitgebreid, zowel naar klanten als assortiment.
Samsung, DVV-verzekeringen, Sony, Rantour, BD, Richa….en nog een hele resem andere klanten doen dagelijks beroep op onze diensten en daar zijn we zeer fier op.

Huidig kunnen we zeggen dat de klant voor zowat alles van wagenbeletteringen, car wraps, building wraps, POS-materialen, zonwerende folies of decoratieve prints alsook akoestische panelen voor interieur toepassingen bij ons terecht kan.
Van een kleine flyer tot een volledige aankledingen en het creëren van logo’s of volledige huisstijlen met alles erop en aan. Van ontwerp tot realisatie.

We zetten alles in op stijlvolle ontwerpen waarbij de huisstijl, de architectuur en/of inrichting van de ruimtes als basis genomen worden voor een ontwerp als kers op de taart.
We worden blij van mooie dingen en willen dit graag delen met onze klanten.

In 2017 verhuisden we naar onze nieuwe locatie te Aalst, Ninovesteenweg 82. Alle middelen werden ingezet om van een banaal pand ons paradepaardje te maken. Wie we zijn, moesten we in één oogopslag kunnen uitstralen. Wij vinden het resultaat alvast geslaagd.

De nieuwe lichting printers laat toe dat we op zowat alles kunnen printen. Behang en stoffen voor interieur toepassingen zijn in de sign wereld hot news en daar worden wij zeer blij van.

Ow ja, nog even meegeven: we kregen het label ‘specialist converter’ van Avery Dennison.
Een mooie verdienste met een grote betekenis voor het ganse R4U team.

Ben je benieuwd naar meer, spring dan gerust even binnen voor een kop koffie en we vertellen je in geuren en kleuren wat er allemaal kan.

Replica4u is een door SIBON Erkend Signbedijf.

Stuur een e-mail Bel 00-32-53-510000 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf