Reklatekst B.V.

Weijinksweg 31, 7558 PL Hengelo

Wilt u ook de juiste herkenning?

Reklatekst bestaat sinds 1985 en is gespecialiseerd in zowel lichtreclame als binnen- en buitenbewegwijzering. Met productie, ontwerp, montage en service in eigen hand en een landelijk dekkend netwerk kunnen wij u uitstekend terzijde staan bij al uw vraagstukken. Bijvoorbeeld op het gebied van lichtreclame en bewegwijzering, maar ook voor huisstijlprojecten. Naast eigen systemen die gestandaardiseerd zijn, denken we ook graag mee met maatwerk en kunnen we u op basis van ervaring hierbij uitstekend adviseren.

Wij onderscheiden ons door een gerichte en persoonlijke project aanpak. Wij beheersen het gehele traject vanaf de inventarisatie van de huisstijldragers, het ontwikkelen van een visual identity plan, technisch bestek, vergunningaanvraag, de uiteindelijke implementatie tot aan het beheer en onderhoud.

Om in een project geen tijd te verspillen en verderop in het traject kostbare missers te vermijden, is het zaak om snel helderheid te hebben over wat wel en niet te realiseren is. Wij hebben de expertise om daarover te adviseren.

Bij projectmatig meedenken

hoort ook denken over de toekomst van een oplossing die nu wordt gekozen. Wat is de verwachte levensduur? En hoe kunnen we die optimaliseren, bijvoorbeeld met een doordacht onderhoudsplan?

Bij voorkeur zitten wij al aan tafel voordat keuzes over het (architectonisch) concept definitief zijn gemaakt. Met doordachte adviezen over signing  kunnen we elk ontwerp toegevoegde waarde geven. Bij nieuwbouw is signing vaak zelfs de kers op de taart.

Reklatekst werkt voor toonaangevende opdrachtgevers uit de overheid, onderwijs, gezondheidszorg, hospitality, bankwezen, verzekeraars en industriële bedrijven.

Een greep uit onze opdrachtgevers: Ernst en Young, RegioBank en Holland & Barrett.

Contact

Neem gerust een kijkje op onze website, hierop staan al onze producten en projecten. Wij maken graag een afspraak met u, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Reklatekest is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 074-2766166 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf