Reggesign Reclame

Kalanderstraat 18, 7461 JM Rijssen

Oog voor detail

Reggesign Reclame is een reclamebedrijf dat zich kenmerkt door het aanbod van (bijna) alle reclame uitingen,  waarbij het ontwerp en de productie in eigen huis plaatsvindt. We mogen een aantal landelijke ketens tot onze klantenkring rekenen, maar richten ons voornamelijk op de regionale markt.

Reggesign is in 1999 vanuit Hellendoorn gestart en in 2003 is het huidige pand in Rijssen in gebruik genomen, hier wordt gewerkt met de modernste productiemethoden en machines. Naast het vakmanschap kenmerkt de sfeer zich door gemoedelijkheid en collegialiteit.

De genoemde kwaliteiten maken dat Reggesign Reclame korte levertijden en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding kan garanderen. Uitgangspunt hierbij zijn natuurlijk uw wensen, uw budget en alles natuurlijk passend binnen uw huisstijl.

Wij maken vele soorten reclame uitingen voor binnen en buiten. Uitgangspunt hierbij is dat wij een product leveren dat bij uw bedrijf en budget past. De meeste producten maken we in eigen beheer waardoor korte levertijden mogelijk zijn. Naast de sign producten waarmee Reggesign zijn naam gevestigd heeft, ontwerpt en levert Reggesign alles op het gebied van drukwerk. Naast het ontwerp en de bouw van websites ontwerpen en realiseren wij ook beursstands.

Reggesign Reclame levert (bijna) alle reclame uitingen.

Contact

Neem gerust een kijkje op onze website, hierop staan al onze producten en projecten. Wij maken graag een afspraak met u, zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Reggesign Reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0548-544803 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf