Reclame & Design B.V.

't Vaartland 9, 2821 LH Stolwijk

Wij zijn Reclame & Design, gespecialiseerd in alle binnen- en buitenreclame. Met een vakkundig team maken we al ruim 25 jaar lang signing waarover gesproken wordt. Ons doel is om u compleet te ontzorgen. Dit doen wij met korte lijnen, direct contact en uw eigen vaste contactpersoon die met u meedenkt per project.

Wat doen we?

Wat wij u aanbieden valt onder te verdelen in de kernwoorden SIGN, SFEER & BELEVING en DIGITAL SIGNAGE.

SIGN: Promoties en herkenning, dit is meer dan een eenmalige reclameboodschap en gaat vaak gepaard met een gevoel of een beleving. Wij zorgen voor het perfecte resultaat. Met kwalitatief hoogstaande materialen produceren en monteren wij gevelreclames, wanddecoraties, reclameborden, bewegwijzeringen LED-lichtreclame. Maar ook raamdecoraties, autobelettering en nog véél meer.

SFEER & BELEVING: Saaie blinde muren of kale raampartijen? We toveren het om tot een sfeervolle ruimte met optimale akoestiek. Met digitale prints, akoestisch dempende materialen en brandwerende stoffen, realiseren wij voor elke ruimte de gewenste sfeer. Uw gevel benutten als reclamedrager of de wanden van uw winkel, kantoor of zorginstelling in een nieuw jasje steken? Met wanddecoratie, gevelreclame of geveldecoratie creëren wij voor u een eyecatcher waarover gesproken wordt.

DIGITAL SIGNAGE: Narrowcasting, oftewel Digital Signage, is het communiceren van informatie gericht op een bepaalde doelgroep, op een bepaalde locatie en op een bepaald tijdstip. Door middel van Narrowcasting kan men op veel verschillende soorten beeldschermen dynamische informatie tonen. Een afspeellijst kan bestaan uit content, afbeeldingen, video’s en zelfs live feeds zoals weersvoorspellingen of het nieuws.

Hoe doen we dat?

Doordat wij gebruik maken van duurzame materialen, zorgen wij ervoor dat u extra lang gebruik kunt maken van de producten. En de juiste uitstraling van uw bedrijfsnaam of boodschap blijft daardoor gewaarborgd. Onze drijfveer is het maximaal benutten van de juiste boodschap, sfeer, en reclame-uiting die naadloos aansluit bij uw gewenste uitstraling.

Waar vindt u ons?

We zijn gevestigd in Stolwijk, maar we kunnen met trots zeggen dat we een begrip zijn in de regio Gouda, en ver daarbuiten.

Reclame & Design is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u onze werkwijze ervaren? Neem dan nu contact op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0182-342990 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf