Publistrada

Hommert 18, 6361 HN Vaesrade

Erkend Signbedrijf Publistrada is al sinds 1955 actief in buitenreclame. Vandaag de dag is het een full-service reclamebureau, met diverse specialismen in signing: autobelettering, bewegwijzering, projectborden, zuilen, pand- of gevelbelettering, raambelettering en interieuraankleding. Maar u kunt ook gewoon voor een goed advies contact opnemen, of gewoon binnenlopen. We onderscheiden ons door een persoonlijke, gedreven en enthousiaste omgang met onze klanten.

Belettering
Het maakt niet uit of u bijvoorbeeld een enkele logo op uw auto wilt of een volledige carwrap. Autobeletteringen en carwraps zijn weer- en wind en uv-bestendig. De duurzame folie beschermt uw auto tegen krassen en beschadigingen.

Bewegwijzering
U kunt bij ons terecht voor praktisch alle soorten indoor en outdoor bewegwijzering, zoals entreeborden, informatieborden, aanwezigheidsborden en vluchtwegplattegronden.

Reclameborden
Bij ons kunt u uiteraard ook terecht voor opvallende en gepersonaliseerde project- of reclameborden. Permanent of aan een verplaatsbare mast (bijvoorbeeld voor project- en bouwborden), of een reclamezuil naast kantoor of aan de snelweg. Alles kan volledig op maat en naar uw wensen worden uitgevoerd.

Blow up
Op zoek naar een 3D reclameobject, uitvergroting van uw merkproduct, megatekst of een uniek object? Onze blow-ups zijn inzetbaar voor langdurige reclamecampagnes, evenementen, productpresentaties en promotionele acties.

Gevelreclame
Publistrada ontwerpt, monteert en realiseert sinds 1955 etalages en inrichtingen gebaseerd op uw wensen. Wij leveren 2D en 3D, verlichte en onverlichte gevelreclame in verschillende materialen. Onze projecten worden in onze eigen studio voorbereid en uitgevoerd

Glasfolie en raambelettering
Raambelettering kan in alle vormen en maten geleverd worden afhankelijk van uw wensen. Denk hierbij aan reclame, logo’s, zonwering, anti-inbraak of verduisterende folie. Ook zijn we gespecialiseerd in folie waarmee een glazen oppervlak met één klik op de knop van transparant tot ondoorzichtig wordt.

Etaleren & decoreren
Publistrada biedt zowel hulp voor het bedenken en uitvoeren van etalage-en winkeldecoratie. Wij kunnen uw winkel in bijvoorbeeld kerst-, paas-, of wintersfeer brengen, maar ook in de stijl van uw thema- of actiecampagne. Ook voor wrapping van interieurdelen zit u bij ons goed, tot XXL wall wrap aan toe.

Vlaggen en banieren
We zijn thuis in zowat alles wat signing aangaat. Dus ook bijvoorbeeld voor vlaggen en banieren zit u goed bij ons.

Contact
Heeft u een vraag? Neem contact op met een van de bovenstaande knoppen, of kom gewoon eens langs!

Stuur een e-mail Bel 046-4421856 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf