Projectcolor B.V.

Debbemeerstraat 18, 2131 HE Hoofddorp

We print and care

Projectcolor staat bekend in de markt als een betrouwbaar groot formaat print bedrijf dat goed georganiseerd is en een hoog service gehalte heeft. Het bedrijf bestaat al vanaf 1979 en mede door het innovatieve karakter in product en dienst lopen we steeds voor in de markt. Doordat wij voor zeer grote klanten werken (Asics, KLM, Tele2, Bugaboo etc.) zijn wij doorontwikkeld tot een full service bedrijf dat meer doet dan alleen printen.

Wat doen wij

Zo doen wij voor veel retailers de verpakking, de logistiek en de montage op locatie. Dit is vaak nog belangrijker dan het printen zelf. Als aanvulling op het groot formaat printen beschikken wij ook over een complete digitale drukkerij. Hierdoor kunnen we bijna alles in eigen huis produceren. Mede hierdoor kunnen we zeer snel leveren, soms al binnen 1 dag! Veel klanten zijn dan ook zeer blij met ons grote assortiment. Als we eens iets niet kunnen leveren maken we gebruik van een zeer goed team van specialisten die we in de loop der jaren om ons heen hebben gebouwd. Veel van onze klanten maken ook gebruik van onze DTP afdeling, waarmee wij een zeer goede aanvulling kunnen zijn op het reclamebureau.

De meest voorkomende producten die wij printen zijn: Borden, roll ups, banners, raamstickers, beurswanden en muurstickers. Maar ook magneetfolies, displays, beachflags, lifesizers en dit op heel veel materialen zoals karton, hout, forex, foam, aluminium en vinyl.

Naast ons zeer grote assortiment leveren we ook diverse diensten

Zo hebben wij een zeer handige bestelmodule, die we helemaal op maat en in de huisstijl van de klant kunnen inrichten. Vaak bestellen onze klanten hier hun standaard producten, zoals vloerstickers, prijskaartjes, schap stroken, posters, etc. Het maatwerk wordt per opdracht overlegd. Projectcolor beschikt over 10 groot formaat printers, freesmachines, snijplotters en lamineerapparaten. Zo bent u verzekerd van een professionele printpartner!

Neem gerust een kijkje op onze website!

Project Color is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Mocht u meer willen weten over onze diensten of producten dan kunt u altijd contact opnemen via de buttons onderin of met Marcel Hittinger (marcel@projectcolor.nl).

 

 

Stuur een e-mail Bel 023-5677777 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf