Printsquare

Küppersweg 9, 2031 EA Haarlem

Printsquare is een grootformaat digitaal printbedrijf dat zich sinds 2013 onderscheidt met innovatieve producten. We zijn gevestigd in de Waardepolder te Haarlem waar we in een pand van 600 vierkante meter zeven grootformaat printers hebben staan: vier Eco Solvent printers, twee UV-printers en een UV-vlakbedprinter. Tevens beschikken wij over een automatische snijrobot (voor frezen, snijden en rillen), een snijplotter (uitsnijden van teksten en logo’s) en een lamineermachine (aanbrengen van toplaag of beschermlaag).

Materialen

Wij zijn expert op het gebied van grootformaat posters, vloer-, wand- en raamstickers, (zelfklevend) behang, banners, eventwanden of (foto)panelen voor zowel binnen- als buitengebruik. Ook bieden we magnetisch materiaal aan, wat zeer geschikt is voor metalen wanden en gemakkelijk verwisselbaar.

Services

Onze jarenlange ervaring, ondernemersgeest en creativiteit zorgen ervoor dat ieder printproject tot het gewenste eindresultaat wordt gebracht. Ook door de in house DTP-service, montage op locatie en logistieke organisatie kunnen wij het proces van A tot Z begeleiden. Zo denkt ons team graag mee op het gebied van grafische oplossingen en zorgen wij voor advies op maat middels persoonlijk contact.

Duurzaamheid

Op onze digitale printers gebruiken we inkt met een Greenguard Gold certificaat; een internationaal erkend duurzaamheidscertificaat waarmee voldaan wordt aan de strengste standaarden voor een lage emissie van vluchtige organische stoffen (VOS). Daarnaast verpakken we onze prints zoveel mogelijk in kraftpapier of karton bij verzending, in plaats van plastic. Ook zijn er diverse grootformaat prints op PVC-vrij materiaal verkrijgbaar, waardoor we bijdragen aan milieuvriendelijke oplossingen.

Printsquare B.V. is een door SIBON Erkend Signbedijf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Stuur een e-mail Bel 023-5768582 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf