Omnia Reclame & Decoratie

Molenvliet 18, 3961 MV Wijk bij Duurstede

Maak kennis met Omnia Reclame & Design

Omnia Reclame & Design legt al jaren de nadruk op het realiseren van grensverleggende oplossingen voor uw grafische vraagstukken. Jarenlange ervaring van ons team in diverse disciplines zorgt voor een betrouwbare, degelijke en complete sparringpartner met kwaliteit en service als pijlers van de samenwerking.

Veel opdrachtgevers hebben weinig tot geen idee hoe zij zichzelf zouden moeten presenteren op beurs, evenement of andere gelegenheden. Omnia onderscheidt zich al jaren door het bieden van innovatieve, onderscheidende oplossingen. Een belangrijk aspect in dit geheel is dat zij naast het advies, het idee ook 3D kan visualsieren. Hierdoor krijgt een klant goed inzicht over het totale project. De studio is uitgerust met de modernste software om het geheel in beeld te brengen.

Daarbij staat veilig werken conform de ARBO-richtlijnen voorop en beschikken onze medewerkers ook over een VCA-diploma.

Ook voor producten in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is men bij Omnia Reclame & decoratie aan het juiste adres. Wij werken met hout, metalen, glas en PVC-vrije kunststoffen. Ook beschikken we over XL printtechnieken met watergedragen inkten. Door dat laatste zijn er ook geen onaangename luchtjes wat zeker in een pand een verademing is.

Contact

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit, maar maken graag eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

Neem gerust een kijkje op onze website, hierop staan al onze producten en projecten. Wij maken graag een afspraak met u, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Omnia Reclame & decoratie is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0343-563151 Bezoek onze website

Ons specialisme:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf