Omber Reclame

Jupiter 3A, 2685 LV Poeldijk

Maak kennis met Omber Reclame

Omber Reclame in Poeldijk is een creatief Signbedrijf waar met vakmanschap mooie en duurzame visuele communicatie wordt gemaakt. Dat kan een enkel object zijn of een grootschalige (re)styling. Van reclamebord tot interieurdecoratie: waar wij goed in zijn, bekijk een aantal van onze projecten op de website. Uw pand of auto laten beletteren? Of juist behoefte aan decorwerk? Omber Reclame geeft op creatieve wijze invulling aan uw wensen. Een klein en betrokken team maakt al 30 jaar lang opdrachtgevers blij met mooie én originele oplossingen. Praktisch uitvoerbaar, netjes volgens afspraak en op tijd geleverd. U kunt het gehele traject aan ons overlaten: van eerste schetsontwerp tot de laatste afwerking. Kom gerust eens langs om in een gemoedelijke sfeer uw ideeën te bespreken. Wij denken graag met u mee!

Onze specifieke toegevoegde waarden zijn:

Een sterk design presenteren, een efficiënte productie en sterk in logistieke organisatie.
En we kunnen meer. We hebben een breed scala aan productietechnieken en de mogelijkheid om vele verschillende soorten materiaal toe te passen. Zo kunnen wij allerlei signs en fraaie decoraties industrieel vormgeven en vervolgens ook plaatsen. Ons montageteam kan in kantoren en winkels XL full-color decoraties aanbrengen, of zelfs buiten op grote hoogte gevel- of lichtreclame monteren.

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit, maar maken graag eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.
Neem gerust een kijkje op onze website, of volg ons op Facebook. Hierop staan al onze producten en projecten. Wij maken graag een afspraak met u!

Omber Reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? De koffie staat klaar.

Stuur een e-mail Bel 0174-621673 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf