Nenefa B.V.

Goudstraat 16, 2718 RC Zoetermeer

Nenefa – een afkorting van Nederlandse Neon Fabriek – is gespecialiseerd in alle vormen van reclame, van autobelettering tot zeefdruk. Tevens ontwerpen wij huisstijlen.

Sinds een aantal jaar is Nenefa ook gespecialiseerd in het verzorgen van interieur design zoals muur en keuken wrapping. Nenefa bestaat al meer dan 70 jaar, namelijk sinds 1939.
Nenefa is gevestigd in Zoetermeer, maar is actief in de gehele Benelux.

De kernwaarden van Nenefa zijn: kwaliteit, deskundigheid en service. Wij maken vrijwel al onze producten zelf. Dat garandeert een goede kwaliteitscontrole.
Onze deskundigheid bewaken wij door te putten uit onze jarenlange ervaring en door voortdurend in te spelen op de laatste innovaties.
Onder service verstaan wij: goed luisteren naar uw wensen, die wensen vertalen in een gedetailleerd voorstel en zorgen voor vlekkeloze montage en uitstekend onderhoud.
Dat onze werkwijze wordt gewaardeerd, blijkt uit onze trouwe klantenkring.

Nenefa heeft een zeer diverse klantenkring. Van kleine eenmanszaak tot gigantische multinational. Wij zijn er voor iedereen en voor ieder budget!
Wat onze klanten het meest aan ons waarderen: onze expertise, flexibiliteit en onze klantvriendelijkheid.
Om een beeld te krijgen van onze veelzijdigheid in expertise kunt u onze projecten vinden op onze pagina’s op Instagram en Linkedin.

Nenefa B.V. is een door Sibon Erkend Signbedrijf. Mocht u vragen hebben of bent u opzoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via een van de buttons onderin. Ons team staat klaar om u te helpen uw reclame wensen te realiseren.

Stuur een e-mail Bel 079-3611345 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf