Neggers Reclame

Mon Plaisir 101, 4879 AM Etten-Leur

Welkom bij Neggers Reclame

Neggers Reclame, een full-service reclame- en signbedrijf, verzorgt het gehele traject in reclame. Van belettering en decoratie en van ontwerp tot en met productie. Of het nu gaat om gevel-, licht-, bord- of autoreclame, bewegwijzering of instore promotie. Zij hebben de oplossing die u zoekt. Neggers Reclame uit Etten-Leur staat bekend als een professionele organisatie die met kwalitatief goede materialen en hoge deskundigheid uiteenlopende projecten met een hoge klanttevredenheid oplevert.

Kwaliteitsproducten voor elk budget

Bij Neggers Reclame werken wij graag aan uw 1e indruk. Vanaf het advies tot de montage werken wij met kwaliteitsproducten die binnen uw budget gerealiseerd kunnen worden. Of het nu gaat om autobelettering, gevel- en lichtreclame, spandoeken, vlaggen of promotionele artikelen. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Hoe Neggers Reclame werkt

Graag geven we u inzicht in hoe globaal onze werkwijze is voor een willekeurige opdracht. Of het nu gaat om een print to plate project,  interne of externe bewegwijzering of promotiematerialen.

1. Opname
Op locatie, of tijdens een gesprek bij ons op kantoor, zullen we samen met u de situatie en mogelijkheden bekijken. Vervolgens worden er foto’s genomen en meten we alles in.

2. Ontwerp
Onze dtp-afdeling gaat aan de slag om de besproken wensen te visualiseren. Dit wordt vervolgens per mail gecommuniceerd tot het ontwerp akkoord is zodat we de offerte op kunnen maken.

3. Productie
Na akkoord van het ontwerp en de offerte gaan wij over tot productie. Alles wordt volgens de eisen en normen in eigen werkplaats First class geproduceerd.

4. Montage
Onze vakbekwame en gecertificeerde mensen zorgen voor de professionele belettering en/of montage en leiden het project naar een schitterend eindresultaat.

Wij komen graag vrijblijvend langs om u te adviseren over de mogelijkheden voor de 1ste indruk van uw bedrijf.

Neggers Reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via de buttons onderin.

Laatste nieuws:

Vanaf voorjaar 2016 heeft Neggers Reclame haar intrek genomen in het nieuwe bedrijfspand aan de Ambachtlaan 35 te Etten-Leur. Na enkele jaren aan het van Bergenplein te zijn gevestigd, hebben we de stap genomen om een eigen bedrijfspand te bouwen. Dit levert Neggers Reclame meer werkruimte, opslag- en uitvoermogelijkheden op. Met veel genoegen maken we nu gebruik van het pand aan de Ambachtlaan. Door de extra ruimte in het nieuwe bedrijfspand hebben wij meer mogelijkheden om onze klanten beter van dienst te zijn. Wij kunnen hier nog beter orders en opdrachten verwerken, snijden, lamineren, plakken en monteren. Als u benieuwd bent naar het eindresultaat nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen.

Stuur een e-mail Bel 076-5032288 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf